Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Κλείσανε οι λακκούβες σε Μηλιά, Φούστανη και Φιλώτεια μετά από χρόνια αδιαφορίας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΜΗΛΙΑ, ΦΟΥΣΤΑΝΗ, ΦΙΛΩΤΕΙΑ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ουσίας που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα η αποκατάσταση του οδικού δικτύου στις Τ.Κ. Μηλιάς, Φούστανης και Φιλώτειας. Η κατάσταση στα παραπάνω χωριά ήταν δραματική, με τους δρόμους να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια, όπως δήλωσαν και οι Πρόεδροι των παραπάνω Τ.Κ.

Το παραπάνω έργο εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2016 και κόστισε 30.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από τα παραπάνω χωριά, γιατί κατά τις επισκέψεις μου είχα διαπιστώσει ότι βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση. Οι λακκούβες δημιουργούσαν για χρόνια προβλήματα κι εμείς δώσαμε λύσεις. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά, όμως πλέον υπάρχει ένα υπόβαθρο και δεν ξεκινάμε από το μηδέν όπως όταν αναλάβαμε. Όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο εμφανή γίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Είμαι περήφανος για όλους τους συνεργάτες μου και ευχαριστώ θερμά τους Προέδρους των Τ.Κ. για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα».

ΜΗΛΙΑ













ΦΙΛΩΤΕΙΑ









ΦΟΥΣΤΑΝΗ









2 σχόλια:

  1. Άρα,μετά από χρόνια,μπορούμε να ελπίζουμε και για την Αρδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Όρμα πότε κ. Δήμαρχε;;;;; Ενα χωριό βιτρίνα για την περιοχή το οποίο είναι γεμάτο τρύπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News