Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Επιμένει ο Άδωνις: «Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι φασίστες κανονικοί»

Μάλιστα, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα δήλωσε χαρακτηριστικά: "θα τον πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες αυτόν τον τύπο"

Μετά την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ με σχετική ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε και με νέες δηλώσεις και έδειξε πως δεν παίρνει τίποτα πίσω.

Μιλώντας στο κανάλι Κontra δήλωσε πως ουδέποτε είχε την παραμικρή αμφιβολία πως ο ΣΥΡΙΖΑ "είναι ένα κόμμα με ιδεολογία ολοκληρωτισμού. Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για ακροδεξιό παραλήρημα, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης: "αυτοί είναι φασίστες κανονικοί. Τι άλλο είναι ένας φασίστας από αυτό;

Και συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζοντας αυτό τον χαρακτηρισμό στο γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, τη διάκριση των εξουσιών "να μην καταλαβαίνεις τα όριο νομοθέτησης ενός υπουργού;".

Μάλιστα, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα δήλωσε χαρακτηριστικά: "θα τον πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες αυτόν τον τύπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News