Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κλείνουν οι 36 (!!) λακκούβες «γίγας» στη Φούστανη

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Συνεχίζεται το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου που περιλαμβάνει χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας.

Μετά τη Μηλιά όπου άλλαξε η άσχημη εικόνα, σειρά έχει η Φούστανη. Μια Τοπική Κοινότητα με μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Είναι ενδεικτικό ότι έκλεισαν 36 μεγάλες λακκούβες εντός του χωριού.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Η δική μας Δημοτική Αρχή μένει πιστή στις δεσμεύσεις της όσον αφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η Φούστανη είναι ένα χωριό που τα προηγούμενα χρόνια γνώρισε την υποβάθμιση. Έτσι, συσσωρεύτηκαν πολλά προβλήματα τα οποία καλούμαστε εμείς να αντιμετωπίσουμε. Και το κάνουμε με επιτυχία. Οι λακκούβες έκλεισαν. Η άσχημη εικόνα αποκαταστήθηκε. Σε αυτό συνέβαλε σημαντικά ο Πρόεδρος του χωριού κ. Λάζαρος Γαραντίδης, τον οποίο ευχαριστώ για την υπομονή και την αμέριστη συμπαράσταση. Τα χωριά μας αξίζουν την προσοχή μας. Ο κόσμος δεν είναι παράλογος, ζητά τα αυτονόητα τα οποία εμείς τα κάνουμε πράξη με σκληρή δουλειά και συνεχή αγώνα».






















18 σχόλια:

  1. Και ανοίγουν στην αριδαια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλακα ααα βλακα στην Αριδαια γινετε το μεγαλυτερο εργο των τελευταιων 40 ετων βλακα α βλακα, τι θες με αερογαμιες να το φτιαξουν, βλακα α βλακα

      Διαγραφή
    2. μην βρίζεις βρε τραχανοπλαγία.σπουδαιο εργο.20 χρονια 500 μετρά άσφαλτο δεν μπορουν να πανε να ριξουν στην βιομηχανικη περιοχή Αριδαιας. μονο για φωτογραφιες ειστε

      Διαγραφή
    3. Προς 7:57 επειδή έχεις εκεί το μαγαζί σου; Το κόμπλεξ σου δεν κρύβεται. Κομπλεξικέ και ζηλιάρη....

      Διαγραφή
    4. όχι ρε ταγάρι επειδή εκεί έχουν επενδυσει τα λεφτα τους ανθρωποι. επειδη καθονται και πληρωνουν τους φορους και τα χαρατσια της Ελλαδας ενω ολες οι επειχηρησεις την εχουν κανει σε γειτονικες χωρες.δουλευω εκει βρε τραχανα και θελω να εχω δουλεια. αλλα προφανως σε δημοσιο υπαλληλο μιλαω.Ασ΄το φιλε.αλλοι δουλευουν και πληρωνουν για εσενα.ξανακοιμησου

      Διαγραφή
    5. Όποιος δεν μπορεί να μιλήσει με επιχειρήματα βρίζει και σε μειώνει αβερτα και το Αριδαία νειους τα περνάει τα σχόλια!!όταν πας να κριτικάρεις τον άγιο Μπίνο τα σχόλια κόβονται.αυτο θα πει δημοκρατία άντε βριστε και μένα πρόβατα

      Διαγραφή
    6. πρόβατο να πεις το γιο σου ταγαρι, και αν δεν γουσταρεις το αριδ νιουζ καλο ταξίδι γιάλα

      Διαγραφή
    7. τι επιχειρηματα αγαπητε μου, ο κοσμος εχει ματια και βλεπει, τι θαθελες δηλαδη, να υπαρχρει υπνος βαθυς οπως οι προηγουμενοι? πες μας αγαπητε 8.40 τι θες να το συζητησουμε.

      Διαγραφή
    8. 9.57 σορι δεν είσαι πρόβατο γίδι είσαι

      Διαγραφή
    9. 7:48 το μίζα πήρες φιλαράκι? Πες μας και εμάς

      Διαγραφή
  2. μακάρι να μην βρέξει τις επόμενες ημέρες.Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε οι κομπλεξάρες θίγονται επειδή βλέπουν το έργο. Θα μείνουν για πολλά χρόνια στα κλουβιά τους, είσαι ο δήμαρχος της καρδιάς μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1 κλείνει 10 ανοίγουν εχουμε σπάσει τα αμάξια μας ρεέε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ! Τέτοιοι ηγέτες δεν έχουν ξαναπεράσει από το χωριό αυτό.Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.Άξιοι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ θα σκας, ρουφα τ αυγο σου και σκασε, υπομονη καμια δεκαετια οσο ο Μπινος θα κανει εργα και θα τριβετε τα ματια σας.Μπραβο δημαρχαρα συνεχισε ετσι.

      Διαγραφή
    2. ΩΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News