Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Χρήστος Μπάτσης: «Η καθημερινότητα έχει αλλάξει! Ο Δήμαρχος εμπνέει σιγουριά!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Συνέντευξη στην Πέλλα Τηλεόραση και τον Χρήστο Δημητριάδη παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Χρήστος Μπάτσης.

Ο κ. Μπάτσης απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου και ειδικότερα στον τομέα που έχει υπό την εποπτεία του και δεν παράλειψε να στρέψει τα βέλη του προς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή την οποία κατηγόρησε ούτε λίγο ούτε πολύ ως αναξιόπιστη. Όπως δήλωσε: «Όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου, δεν δεχόντουσαν οι επαγγελματίες της περιοχής μας να αναλάβουν την επισκευή των μηχανημάτων του εργοταξίου, γιατί δεν υπήρχε εμπιστοσύνη προς τον Δήμο Αλμωπίας. Σήμερα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Όλοι οι επαγγελματίες πληρώνονται το πολύ σε ένα δίμηνο και όλοι μας δέχονται. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε ένα στόλο ο οποίος είναι σχεδόν στο 100% λειτουργικός».

Όσον αφορά στην κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση, ο κ. Μπάτσης τόνισε ότι «όταν αναλάβαμε η εικόνα ήταν πολύ διαφορετική. Αυτή τη στιγμή όλοι βλέπουν ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχει αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο. Φυσικά εμείς θέλουμε να πάει ακόμα καλύτερα, δεν έχουμε φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων μας, θα θέλαμε να έχουμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Με το λιγοστό προσωπικό και τη μεγάλη υπερπροσπάθεια που κάνουμε όλοι οι Αντιδήμαρχοι με επικεφαλής τον Δήμαρχο, έχουμε φτάσει νομίζω σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας παρέθεσε τε εξής στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον: «Είμαστε πρωταθλητές στα καύσιμα και αυτό συμβαίνει γιατί δουλεύουν όλα τα μηχανήματα. Στην αρχή δεν δουλεύανε όλα. Έχουμε συντηρήσει το πλυντήριο κάδων, το οποίο δεν δούλευε ποτέ και εμείς το φτιάξαμε και ξεκινήσαμε να πλένουμε τους κάδους».

Όσον αφορά στους λόγους που τον ώθησαν να πολιτευτεί με την σημερινή Δημοτική Αρχή, ο κ. Μπάτσης δήλωσε τα εξής: «Ο κύριος λόγος που με ώθησε να πολιτευτώ στο πλευρό του Δημήτρη Μπίνου, είναι ότι ήθελα να φανώ χρήσιμος πολίτης αυτού του Δήμου. Ήθελα να αλλάξω την άσχημη εικόνα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, όπου πολίτες γυρνούσαν με μια λάμπα στο χέρι και παρακαλούσαν να τους την περάσει ο Δήμος. Επιπλέον, μου ενέπνευσε σιγουριά ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος».

«Ο Δήμος Αλμωπίας με τα δικά του χέρια επισκευάζει κάδους (έχουμε φτάσει τους 250 έως σήμερα), ενώ κάποιοι φτιάχνανε κάδους στην περιοχή της Ηπείρου με ένα πολύ μεγάλο κόστος. Είμαστε μέσα στους πέντε πρώτους Δήμους της χώρας στον τομέα της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών», κατέληξε ο κ. Μπάτσης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
 

3 σχόλια:

  1. Να σκεπάζεται τα βραδιά. Κανει κρύο στους προμαχούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΜΒΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΡΙΧΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ( ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News