Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Γ. Τσαπράζης: «Ουσιαστική η παρουσία του Δήμου Αλμωπίας στο Βορεινό»

Ευχαριστήριο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Αλμωπίας για την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή του στην επισκευή των αρδευτικών γεωτρήσεων στην Τ.Κ. Βορεινού-Πευκωτού-Νεοχωρίου.

Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να τονίσω ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό μας με κάθε ευκαιρία και δίνει λύσεις με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον για ολόκληρη τη χώρα μας.

Όσον αφορά κάποιους κύκλους που θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις μέσω δημοσιευμάτων που δεν έχουν καμία βάση, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διαψεύδονται από την ίδια την πραγματικότητα.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Τσαπράζης
Τοπικός Σύμβουλος Βορεινού-Πευκωτού-Νεοχωρίου

9 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ase re tsap edw stou kotsiou Kai toy kolia den mporoume na perasoyme Kai kanoume kiklous kante tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sti Milia ginete xamos me Ta nera. Oles i vanes trexoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ φιλωτεια να δείτε,το μισο νερο χάνεται απο διαρροες σ βανες εδω κ Χρόνια.δημαρχε καντε κατι.Είναι κριμα να σπαταλιέται αδικα το τοσο πολύτιμα νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν έβαζε ο καθένας δύο και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και τρεις βάνες στο χωράφι του ήταν καλά! Τώρα πρέπει ο δήμος να τις αποκαταστήσει και όχι οι ωφελούμενοι. Αλλά εκείνες οι βροχές έφεραν αυτές τις λάσπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο εχασες για 3ψηφους την επομενη εισαι πρόεδρος στο λεγω απο το Νεοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο εχασες για 3ψηφους την επομενη εισαι πρόεδρος στο λεγω απο το Νεοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που την είδες ρε τσαπράζη την παρουσία του δήμου στο χωριό;Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα,πλήρης αδιαφορία δικιά σου και του δήμου.Κρίμα.Ένας κάτοικος Βορεινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News