Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: 50% μείωση στο τέλος λαϊκών αγορών προτείνει η Δημοτική Αρχή

Σε συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με εκπροσώπους του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:

«Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Γι’ αυτό προτείνουμε ως Δημοτική Αρχή την μείωση του τέλους λαϊκών αγορών κατά 50%. Αυτή την πρόταση θα κληθεί να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με εκπροσώπους του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσιμτσιρίδης και Στέφανος Αβραμίκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Χατζηγιαννίδης, συζητήσαμε διάφορα θέματα και συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει η συνεργασία μας να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο και απ’ τις δυο πλευρές.

Επίσης, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφασή μας, που τους δίνει μια «ανάσα» μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε».

6 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους μπράβο Δημαρχε δεν σας προλαβαίνω κάθε εβδομάδα και κάτι ανακοίνωνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ: ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά το έχετε ξεφτιλίσει το επικοινωνιακό και την αυτοπροβολή σας. Για ρωτήστε και τον κόσμο τι σκέφτεται πραγματικά για εσάς. Ζείτε στον εικονικό σας κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...εσυ γιατι καιγεσε? ενδιαφερεσε για υποψηφιος? ο κοσμος τους αγαπαει και γουσταρει Μπινο γιατι καθε μερα και καποιο εργο ανακοινωνει, μπραβο τους.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News