Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Στο πλευρό των αγροτών ο Δήμαρχος Αλμωπίας: Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή!

Η Δημοτική μας Αρχή δηλώνει την στήριξή της και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Στέφανο Αβραμίκα και κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου. 

Αρχικά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης επέδωσε ψήφισμα στους αγρότες, με το οποίο ο Δήμος Αλμωπίας συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα τους και στέκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας που περνούν δύσκολες στιγμές. 

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του μετέβησαν στην Έδεσσα μαζί με τους αγρότες της Αλμωπίας και ολόκληρου του Νομού, όπου συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας, ενώ επισκέφθηκε μαζί με αντιπροσωπεία των αγροτών και τους Δημάρχους Έδεσσας και Σκύδρας τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, όπου συζητήθηκαν τα δίκαια αιτήματα. 

Σε δήλωσή του ο κ. Μπίνος ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα οι αγρότες μας έστειλαν ένα δυναμικό μήνυμα, έχοντας στο πλευρό τους την πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Για πρώτη φορά είδαμε να κλείνουν στο σύνολό τους τα καταστήματα της πόλης μας, έχοντας ως αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η Δημοτική μας Αρχή δηλώνει την στήριξή της και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Είμαστε ένας κατεξοχήν αγροτικός Δήμος και είναι πλέον σαφές ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα μέτρα που καταστρέφουν τον πρωτογενή τομέα, που είναι μία από τις κινητήριους δυνάμεις του τόπου μας».




4 σχόλια:

  1. που ειναι ο Χουρσογλου????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί όπου ειναι και αυτοί που τον υποστηρίζουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοι οι κυριοι αν ειναι κυριοι αν ηταν η νεα δημοκρατια τι θα καναν αραγε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω το μόνο που ξέρω είναι ότι η νέα δημοκρατία κυβέρνησε και διέλυσε και τη χωρα και την αγροτιά.Φαντάζεστε να θέλει πάλι εξουσία με τα ίδια άτομα? ας αναλάβει αν γίνεται αλλά χωρίς κανένα παλιό στέλεχος.ΚΑΝΕΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News