Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Στην τελική ευθεία η διάνοιξη της Ε.Ο. Αριδαίας - Εξαπλατάνου

"Με αυτόν τον τρόπο, διαψεύδονται όλες εκείνες οι “Κασσάνδρες” που σε κάθε θετικό βήμα που γίνεται έχουν να πουν και μια κακή κουβέντα και να μηδενίσουν κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στο κοινό καλό"

Σημαντική η συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη

Θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στην Επαρχιακή Οδό Αριδαίας – Εξαπλατάνου.

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο κ. Θεοδωρίδης τον ενημέρωσε επίσημα ότι σε 20 μέρες υπογράφεται η σύμβαση ύψους 500.000 ευρώ που αφορά στην διάνοιξη, συντήρηση και ασφαλτόστρωση του παραπάνω δρόμου για να ολοκληρωθεί το έργο, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και έργα ηλεκτροφωτισμού.

Ο Δήμαρχος μετά την παραπάνω εξέλιξη δήλωσε τα εξής:

«Πρόκειται για ένα έργο η ολοκλήρωση του οποίου θα σημαίνει πολλά για τον Εξαπλάτανο και την περιοχή της Ανατολικής Αλμωπίας. Έθεσα πολλές φορές στον Αντιπεριφερειάρχη το παραπάνω ζήτημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που προχωρά η διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, διαψεύδονται όλες εκείνες οι “Κασσάνδρες” που σε κάθε θετικό βήμα που γίνεται έχουν να πουν και μια κακή κουβέντα και να μηδενίσουν κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στο κοινό καλό».

5 σχόλια:

  1. Καιρος ηταν να τον φτιαξουν επιτελους αυτον τον δρομο, και να βαλουν και φωτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη έχει πέσει πολυ παραμυθι γι αυτο το δρόμο,γιατι ουσιαστικά είναι κομάτι του δρομου Αριδαια Φουστανης, Αριδαια Αρχάγγελος,Αριδαία Θεοδωράκι, πότε θα ολοκληρωθεί? έχουμε ημερομηνία? υποσχέσεις άπειρες τέτοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκτυο αποχετευτικό θέλει, γιατί με το πρωτο έργο προεκλογικά κλείσανε τα αυλάκια κ έχουμε χωράφια λίμνες..Επιπλέον ο κ. Θεοδωρίδης έχει παει απο Αριδαία Αρχάγγελο να δει τους δρόμους εκεί?Άθλιοι χωρίς διαγραμισεις ,χωρίς ασφάλεια, αλλά με πολύ λακκούβα..Κατα τ αλλά οι Κασσανδρες φταίνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεοδωρίδη έχεις και καταγωγή από Αλμωπία μην ξεχνάς το φωτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News