Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστά τα μαγαζιά την Πέμπτη και στην Αριδαία

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ!

Με τη συμμετοχή μας στο κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την 4η Φεβρουαρίου, κάτι που δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε ως μέσο διαμαρτυρίας, εκφράζουμε την αγωνία μας για τους πληττόμενους ασφαλισμένους συναδέλφους μας στον ΟΑΕΕ.

Πρέπει και η Κυβέρνηση, αλλά και οι δανειστές, να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο και απεγνωσμένο, που δίνει καθημερινό αγώνα να κρατήσει το μαγαζί του ανοικτό.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ!!

20 σχόλια:

  1. Οπως και οι αγροτες , ετσι και εμεις οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν λεει κατι να κανουμε συλλαλητιρια και να κλεινουμε δρομους..... θελει δραστικα μετρα που να χτυπαν αυτους που πρεπει και οχι τους ιδιους μας τους εαυτους... κλεισαν οι δρομοι και ο μονος που ταλαιπωρηθικες ηταν ο απλος κοσμακης που βγαζει μεροκαματο..... κλειστε υπουργεια, κλειστε βουλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΗ ΠΑΓΚΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπάρχει Λαική φίλε τη Πέμπτη.Όλα κλειστα.

      Διαγραφή
  3. να προτείνω κάτι..?? καλό θα ήταν να μοιράσει χαρτιά σε όλα τα καταστήματα ο εμπορικός σύλλογος αριδαίας με ένα συγκεκριμένο σήμα που να λέει ότι απεργούμε και να κολληθούν στις πόρτες !!! βλέποντας αυτό το ''σήμα'' στη πόρτα θα ξέρει ο άλλος γιατί απεργούμε και ποιοί απεργούμε... είναι καλό να είναι παντού το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα σιγα μη γινει, να σας πω απο τωρα τους συνυθεις απεργοσπαστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu pou ta ksereis ola gia pes tous na tous mathoume k emeis re maga..???

      Διαγραφή
    2. h agrotes to bloko tis ajaloy na katebi aridaia sto topo8esia tis laikis na ginoune oloi ena

      Διαγραφή
  5. na fane krajimo opoios aniji kai sigkekrimena ego ama eime pelath toy den janapatao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αλυσίδες καταστημάτων θα κλείσουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να προσέχετε τι ψηφίζετε άλλη φορά.Λυπάμαι που το λέω αλλά το ασφαλιστικό και το όποιο ασφαλιστικό δεν θα κριθεί από εμάς αν θα περάσει αλλά από την εκάστοτε βουλή,όποτε ξεκινήστε τις προσευχές μπας και κανένας εκ των Σύριζα-Ανελ φιλοτιμηθεί και δεν το ψηφισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εφαρμογή του μνημονίου που ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην Χ.Α. και ΚΚΕ με 225 ψήφους

      Διαγραφή
    2. Συριζαιος εισαι 6.20 ε; Φαινεται..

      Διαγραφή
    3. Μήπως εισαι κ γραμματέας πουθενα;

      Διαγραφή
  8. epanastasi de telate ainte sikotite apo tus kanapedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά ψηφίστηκαν από όλους τον Αύγουστο.Και κάτι για τους αγρότες,είναι οι μόνοι που επιδοτούνται κάθε χρόνο και φορολογούνταιλιγοτερο από όλους γιατί δεν επιδοτούνται και τα άλλα επαγγέλματα; και κλίνοντας τους δρόμους ταλεπωρουν τον κόσμο που δε φταίει σε τίποτα
    Χεστικαν οι 300γαιδαροιγια την δικιά μας ταλεπωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι αγροτες ομως εξυπνε πουλανε με 1ευρω κ ο εμπορας το παει κατευθειαν 2.ετσι κ εσεις στα μαγαζια ψωνιζετε με το κιλο τα ρουχα κ μας τα πασαρετε εμας 500% πανω.κ οταβ ερθει η ωρα για αποδειξη κανετε την παπια η κοβετε κανα 10ευρω για να μην κοψετε αποδειξη.ο αγροτης αν δεν εχει αποδειξη ομως δεν μπορει να πληρωθει.εξυπνακιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θέλουν να κλείσουν όλους τους μικρομεσαίους επαγγελματίες.Οι επενδυτές απαιτουν ελάχιστα μαγαζάκια αντιπάλους και τότε θα έρθουν.Όσο ο Ελληνας κραταει το μαγαζάκι του δεν έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News