Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

«Τοπίο στην ομίχλη» οι δρόμοι της Πέλλας: Χωρίς διαγραμμίσεις και με ελλιπή φωτισμό

Η ομίχλη που σημειώνεται το τελευτέο διάστημα κυρίως τις βραδινές ώρες, αναδρικνύει για άλλη μια φορά τα μεγάλα προβλήματα

Πολλά είναι τα παράπονα που εισπράττουμε στο Aridaia News σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο περιφερειακό οδικό δίκτυο της Πέλλας.

Συγκεκριμένα, εδώ και πολύ καιρό έχουμε επιστήσει την προσοχή στην Περιφέρεια η οποία είναι αρμόδια, ώστε να γίνουν διαγραμμίσεις και να αποκατασταθεί ο φωτισμός σε κεντρικούς και πολυσύχναστους κόμβους πριν θρηνήσουμε θύματα.

Η ομίχλη που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα κυρίως τις βραδινές ώρες, αναδεικνύει για άλλη μια φορά τα μεγάλα προβλήματα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι οικονομικές συγκυρίες είναι πολύ άσχημες, όμως πιστεύουμε ότι τα παραπάνω ζητήματα είναι πρώτης προτεραιότητας μιας και έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια των πολιτών και γι' αυτό ελπίζουμε να υπάρξει άμεση μέριμνα.

9 σχόλια:

  1. Στη γέφυρα πηγαίνοντας προς ξιφιανη είναι θέμα χρόνου να γίνει το κακό.οταν έχει ομίχλη πολύ άνετα πέφτεις πάνω στη νησίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ μεγάλη αλήθεια δυστυχώς και ελπίζω να προλάβουν να κάνουν το αυτονόητο και να μην φωτιστεί το σημείο κατόπιν εορτής, όπως συμβαίνει πάντοτε

      Διαγραφή
  2. και ο περιφεριακος συμβουλος απο την Αλμωπια, Πετρος Ζερζης, τι κανει μωρε κοιμαται;
    Αν αυτος δεν ενδιαφερεται απο το θεοδωριδη τι να περιμενουν;
    Ζερζη εισαι απαραδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΝΗΣΙΔΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΣΩ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ- ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ! ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

      Διαγραφή
  3. Ερχόμουν Παρασκευή βράδυ στην Αριδαία και μετά που πέρασα την Χαλκηδόνα, νόμιζα ότι μπήκα στον "ΆΔΗ"!Για τουρίστες σαν κι εμένα είναι κόλαση! Δεν ήξερα πότε περνάω κόμβους, πότε υπάρχει διασταύρωση, η απόλυτη μαυρίλα!
    Κρίμα στον όμορφο και υπέροχο τόπο σας! Έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα αυτό το άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και απο μεγαπλατανο για σαρακηνους εχει δυο στροφες 25 μοιρες. Δεν ειναι λιγοι που εχουν φυγει απο τον δρομο που δεν τον γνωριζουν, εφτυχος που εχει και δεντρα και δεν μετραμε θυματα.
    ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι ο δρομος για εξαπλατανο και ριζοχωρι καλυτερος ειναι νομιζετε!?!? καντε κατι αμεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη δεν προκειται να γινει τιποτα απο πλευρας κρατους φροντιστε οι ιδιοι να προσαρμοσετε την οδηγηση σας στα δεδομενα των δρομων μας ωστε να μην θρηνουμε θυματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εναν που τον λένε περιφερειάρχη και έταζε προεκλογικά πού τον έχετε.Βλέπετε δεν εγινε τίποτα με τον τζιτζικώστα του αρα μεσα τα κεφάλια.Αφου τον βγάλατε καμαρώστε τον τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News