Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Η πρώτη εμφάνιση της χορωδίας που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Πολυκάρπης «Αριστοτέλης» για την πρόσκληση που μας απεύθυνε, ώστε να συμμετέχει η χορωδία μας στις εκδηλώσεις για τα Εισόδεια της Θεοτόκου, καθώς επίσης και για την άψογη φιλοξενία.

Επίσης, συγχαίρουμε όλα τα μέλη της χορωδία μας και κυρίως τον δάσκαλο κ. Τόμα, οι οποίοι έδωσαν μία άψογη παράσταση, παρότι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους μόλις πριν λίγες εβδομάδες και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Τέλος, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι τα μαθήματα της χορωδίας μας πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 19:00, στα γραφεία του Συλλόγου (πληροφορίες στο τηλ. 6976769676).

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο από την πρώτη μας παράσταση.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News