Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Πως θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ 2015

Ο φόρος θα καταβληθεί σε 5 δόσεις, με την πρώτη έως και το τέλος του μήνα

Έως και την ερχόμενη Πέμπτη, 22/10/2015, αναμένεται να είναι αναρτημένα στο ΤΑΧΙS τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ του 2015. Δείτε που και πως μπορείτε να τυπώσετε το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ.

Ο φόρος θα καταβληθεί σε 5 δόσεις, με την πρώτη έως και το τέλος του μήνα. Συγκεκριμένα οι δόσεις θα πρέπει να πληρωθούν: η 1η στις 30 Οκτωβρίου, η 2η στις 30 Νοεμβρίου, η 3η στις 31 Δεκεμβρίου, η 4η δόση στις 29 Ιανουαρίου και η 5η 29 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει να εισπράξει περίπου 2,65 δισ. ευρώ από τον συγκεκριμένο φόρο, έσοδα τα οποία θα ενσωματωθούν στον φετινό προϋπολογισμό. Ο φετινός ΕΝΦΙΑ είναι ίδιος με πέρυσι εκτός για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, για τα οποία καταργήθηκε η απαλλαγή τους.

Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2015 το υπουργείο Οικονομικών θα έχει αποστείλει τα νέα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για το έτος 2015, σε 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες, με στόχο η πρώτη δόση να καταβληθεί έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015.

Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο εκκαθαριστικό για τον ΕΝΦΙΑ 2015 (όταν αναρτηθεί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News