Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες της Α1 του Σαββατοκύριακου

Δείτε τι έγινε στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015:


ΑΛΜΩΠΟΣ – ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 2 – 0

Μέτριο παιχνίδι έγινε στην Αριδαία όπου ο Αλμωπός επικράτησε με σκορ 2 – 0 της Δόξας Εξαπλατάνου και ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να παίρνουν νωρίς κεφάλι στο σκορ ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 55’ όταν σε μακρινό σουτ του Ουζούνη η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ όμως ο Λάζαρος Δημητριάδης γκολκήπερ της Δόξας κράτησε το σκορ σε λογικά επίπεδα με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2 – 2

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπυ της Αλμωπίας που έγινε στην Άψαλο καθώς ο τοπικός Όλυμπος και ο Άρης Λουτρακίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Ανοιχτό παιχνίδι με την υπεροχή να είναι εναλλάξ, οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς προβάδισμα, με την έναρξη του β’ ημιχρόνου φάνηκε να κλειδώνουν τη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Στα αξιοσημείωτα του ματς το φοβερό γκολ του Σωτήρη Κόγιου και το ντεμπούτο του 14χρονου γκολκήπερ Πέτρου Μποτσφάρη του Άρη Λουτρακίου.

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ – ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ 4 – 1

Καλύτερη η Δόξα Μανδάλου πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 4 – 1 επί της Δόξας Ριζού. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων που… έσπασαν τα δοκάρια εκτός από τα 4 τέρματα και έφτασαν εύκολα στη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκετά αποδυναμωμένοι φέτος δεν αντέδρασαν γνωρίζοντας φυσιολογική ήττα.

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ – Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2 – 2

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο πανέμορφο γήπεδο των Αμπελείων όπου ο τοπικός Άρης και ο Α.Σ. Πρόμαχοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Πολύ καλό παιχνίδι αμφίρροπο σε όλη τη διάρκειά του με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν στις αρχές της επανάληψης, όμως ακολούθησε αντεπίθεση των γηπεδούχων που έφερε αποτελέσματα καθώς έφτασαν στην ισοφάριση και μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη προς το τέλος όταν πίεσαν έντονα με αριθμητικό πλεονέκτημα όμως οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και πήραν τον πολύτιμο βαθμό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ 0 – 2

Ιστορική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Άσπρου μέσα στα Γιαννιτσά επικρατώντας με σκορ 2 – 0 της τοπικής Αναγέννησης. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι δυο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη που τελικά χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους που με όπλο την εμπειρία στα κρίσιμα σημεία έδειξαν ποιότητα και παρότι με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο πήραν το τρίποντο ζευγαρώνοντας τις επιτυχίες τους. Οι γηπεδούχοι με πολλά νέα παιδιά δεν τα κατάφεραν παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0 – 0

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι στην Έδεσσα όπου ο Εδεσσαϊκός και ο Εθνικός Γιαννιτσών αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 0 – 0. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του, διατήρησαν την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά κυρίως μεσοαμυντικά και ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις με τον Καπουσούζη να χάνει καλές ευκαιρίες για γκολ. Μελανό σημείο ο σοβαρός τραυματισμός του Τομισλάβ Πετρόφ του Εδεσσαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News