Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΦΟΑ: Συγχαρητήρια στην Παναγιώτα Τουλουμτζή

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Αριδαίας συγχαίρει την Παναγιώτα Τουλουμτζή, πρώην αθλήτρια του τμήματος στίβου και νυν προπονήτρια τμημάτων του συλλόγου μας, που στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Γυναικών 2015 (ΟΑΚΑ), κατέκτησε την 2η θέση.

Ξεπερνώντας αντικειμενικές δυσκολίες και την ανυπαρξία αθλητικών υποδομών στο στάδιο Αριδαίας, έφτασε σ΄ αυτήν την ύψιστη αθλητική διάκριση, έχοντας ως μοναδικό όπλο την πίστη της στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα και το πάθος της στον κλασσικό αθλητισμό.

Η προσπάθειά της, ας αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα σε πολλούς νέους της περιοχής, γιατί σήμερα τίποτα δεν χαρίζεται αλλά όλα είναι αποτέλεσμα επίπονης και σχεδιασμένης προσπάθειας.

Το Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. Πολύ νωρίς θυμήθηκε ο σύλλογος να την δώσει συγχαρητήρια ! Κάτι συμβαίνει ..μήπως λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News