Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

O πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ζητάει την παραίτηση Σαμαρά

"Ένα είναι μόνο σίγουρο οτι το παλιό πολιτικό σύστημα όπως είχε δομηθεί σβήνει"

Την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά ζητήσε εμμέσως πλην σαφώς και ο Σάκης Ιωαννίδης με δημόσια δήλωσή του πριν λίγα λεπτά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Απολύτως ενδεικτική ήταν και η δημοσίευση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες για το δημοψήφισμα στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σβήνει το παλιό πολιτικό σύστημα.

Διαβάστε την ανάρτηση

"Σε λίγη ώρα κλείνουν οι κάλπες. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, τις επόμενες μέρες, μήνες, χρόνια η Ελλάδα θα περάσει δύσκολα. Οι Έλληνες πρέπει ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Ενωμένοι και μονιασμένοι. Άποψη μου ήταν οτι το δημοψήφισμα δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί. Ένα είναι μόνο σίγουρο οτι το παλιό πολιτικό σύστημα όπως είχε δομηθεί σβήνει".

Νεότερη δήλωση

Επιπλέον, ο κ. Ιωαννίδης επανήλθε και με νεότερη δήλωσή του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ζητώντας από το παλιό πολιτικό σύστημα να αποσυρθεί.

1 σχόλιο:

  1. Σε σας όλοι μιας κόπιας είναι!!! Εκκλησία, γραβατούλα και περισπούδαστες δηλώσεις που ετοιμάζουν οι γραμματείς και φαρισαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News