Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Αριδαία: Το Δέντρο της Δημιουργίας (ΦΩΤΟ)

“Το Δέντρο της Δημιουργίας”

To Δέντρο ως σύμβολο πηγής ενέργειας, έμπνευσης και δημιουργίας εκφράζει τη διασύνδεση κάθε μορφής ζωής με το σύμπαν.

Με αυτούς τους προβληματισμούς ξεκινήσαμε μια πρωτοποριακή ε-νέργεια για να «τιμήσουμε» το απρόσωπο, παραμελημένο, δέντρο της πόλης μας, μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων που κυριαρχεί η ομαδικότητα, η δημιουργία και η χαρά και όχι η απάθεια, η άγνοια, η αδιαφορία και η ανευθυνότητα.

Το βιβλιοπωλείο Συμβολη μαζί με μια ομάδα νέων ανθρώπων που τολμά, νοιάζεται, αμφισβητεί, πλάθει, χρωματίζει, βοηθά και αλλάζει ότι ονειρεύεται, επέλεξε ένα απλό ξερό δέντρο της πόλης μας για να του δώσει μια νέα πνοή, να του δώσει Ζωή!

Κοινός παρονομαστής για όλους μας ήταν η ανάγκη της συνεργασί-ας, της δημιουργίας, της μάθησης και της προσφοράς, αψηφώντας την κούραση και τον περιορισμό του «πολύτιμου» προσωπικού μας χρόνου.

Αντικείμενα φτιαγμένα με τα χέρια μας από πηλό και χρώμα «σκαρ-φάλωσαν» επάνω του, ώστε το αποτέλεσμα που βλέπετε στα κλαδιά να είναι η κατάθεση της ψυχής μας σ' ένα μέλλον που το ονειρευόμα-στε όχι ασπρόμαυρο, αλλά πολύχρωμο και ζωντανό!

Στην προσπάθεια αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αβραάμ Ιερόπουλο , την Γωγώ Τρυψιάνη και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΜΒΟΛΗ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ
Τηλ.23840-28120
ΑΡΙΔΑΙΑ - Ν. ΠΕΛΛΑΣ
 


1 σχόλιο:

  1. Πότε θα αρχίσει η δεντροφύτευση στην αριδαία ?? έχουμε λιώσει στο τσιμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News