Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ηγετική εμφάνιση Πασόη στον Αρχάγγελο: Η μάχη για το «δαχτυλίδι» θα είναι δύσκολη υπόθεση

Το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Πασόης βρέθηκε στις εκδηλώσεις του Αρχαγγέλου

Όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά εμφανίζεται και ως κυρίαρχος της παράταξής του, παρότι κάποιοι ήταν κατηγορηματικοί μέχρι πριν λίγο καιρό ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία για οποιαδήποτε εμπλοκή στις εξελίξεις.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πασόη, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται σκοπεύει να παίξει καθοριστικό ρόλο και να έχει αυτός την τελευταία κουβέντα όσον αφορά στη διαδοχή του στον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» που το 2010 τον ανέδειξε Δήμαρχο.

Το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Πασόης βρέθηκε στις εκδηλώσεις του Αρχαγγέλου, ενός χωριού που τον στήριξε δυναμικά ακόμα και στις τελευταίες εκλογές που δεν επανεξελέγη και αποτελεί ένα από τα «προπύργια».

Εκεί δεν ήταν μόνος. Συνοδευόταν από τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Τάσο Θεοδωρίδη, στενούς συνεργάτες του από την εποχή που ήταν Δήμαρχος μιας και ο πρώτος ήταν Πρόεδρος των Λουτρών καθόλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου και ο δεύτερος Αντιδήμαρχος τα τελευταία δύο χρόνια.

Την ίδια στιγμή, τη δική του πορεία φαίνεται πως διαγράφει ο Νίκος Παρούτογλου, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι επιθυμεί να βγει μπροστά ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Παρότι είναι πολύ νωρίς, φαίνεται πως έχουν αρχίσει να διαγράφονται οι πρώτες τάσεις που υπάρχουν μέσα στον συνδυασμό, χωρίς ωστόσο να αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν φιλοδοξίες...

5 σχόλια:

  1. το χρημα πολλοι εμισισαν τη δοξα ουδεις Ετσι κι αλλιως ολοι νομιζουν οτι ειναι ικανοι να ειναι ηγετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Πασόης επί 20 χρόνια ασχολείτο καθημερινά ως ελεγκτής οικονομικών υποθέσεων.Γνωρίζει με εγκυρότητα όλη τη νομοθεσία περί οικονομικής διαχείρισης αφού αυτή ήταν και είναι η δουλεια του , ενώ καθημερινά στο υπουργείο οικονομικών ερχόταν σε επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες χρήσιμους για το Δήμο.Αποχωρώντας απ το Δήμο πολύς κόσμος φαντάστηκε ότι η νέα δημοτική αρχή θα έχει κάποιους καλύτερα καταρτισμένους αιρετούς και συμβούλους καθώς και κάποιο ιδιίτερο σχέδιο ανέλιξης του Δήμου! Φούμαρα!!! Αποδείχτηκε ότι η δημοτική αρχή αυτοσχεδιάζει και μαθαίνει. Δυστυχώς μάλλον διανύουμε την χειρότερη Θητεία Δημοτικής αρχής όλων των ετών.Μηδενικό έργο.Κρίμα,
    ΥΓ. η οικονομική κρίση δεν είναι καθόλου δικαιολογία ,αυτή τη στιγμή παρόμοιοι Δήμοι με μας ,κάνουν έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πλακα μας κανετε?ποιος ειναι ο κυριος?αν δεν ηταν εφοριακος δεν θα τολμουσε να κατεβει στην πολιτικη σκηνη, και το ξερετε οι παντες αυτο, ξυπνηστε επιτελους, προσβαλετε την νοημοσυμη σας και ριχνετε επιπεδο την Αλμωπια, κριμα σας λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε φαντάσου ακριβώς ότι κατεβαίνουν και άνθρωποι χωρίς να είναι καν εφοριακοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ένας δεν θα τολμουσε να κατεβει εαν δεν ήταν δάσκαλος εισοδηματίας, ο άλλος δεν κατεβαινε αν δεν ήταν αγροτης ,αν ηταν επαγγελματίας κλπ κλπ.
    Τύχη για το Δήμο είναι η δουλειά που κάνει κάποιος να είναι χρήσιμη για τη λειτουργία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News