Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Γ. Σηφάκης: Η κυβέρνηση ενισχύει την αστυνομική δύναμη στην Πέλλα

Γιάννης Σηφάκης: Η κυβέρνηση ενισχύει την αστυνομική δύναμη στην Πέλλα με τις μεταθέσεις 9 αστυνομικών που ήδη εγκρίθηκαν και την υπόσχεση ουσιαστικής ενίσχυσης και στις μεταθέσεις του Οκτωβρίου

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των εκπροσώπων των αστυνομικών Πέλλας που υποστηρίχθηκαν από τον βουλευτή η κυβέρνηση αποφάσισε την ουσιαστική ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης Πέλλας με την μετάθεση 9 αστυνομικών και με την υπόσχεση περαιτέρω ενίσχυσης στις μεταθέσεις του Οκτωβρίου.

Η ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης είναι προφανής εκ του γεγονότος ότι η αναλογία αστυνομικών προς κατοίκους στην Πέλλα είναι 1:500, ενώ στους γειτονικούς Νομούς είναι το πολύ 1:120 με δυσμενές αποτέλεσμα στην αίσθηση μειωμένου αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Πέλλας.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι προφανές ότι αποτελεί και δικαίωση των προσπαθειών της Διοίκησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας και του συντοπίτη μας Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγου Κου Μπαντουβάκη Νικόλαου.

6 σχόλια:

  1. κύριε Σηφάκη η απόφαση αυτή των μεταθέσεων είναι από πέρυσι. Άρα από την προηγούμενη κυβέρνηση που τόσο πολύ συμπαθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περσινή απόφαση; πόσο θέλεις να μας τρελάνεις 12:56μμ;;; χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Γελαει καλα οποιος γελαει τελευταιος ...κ. σηφακη!!

      Διαγραφή
  2. Θα βάλετε ταφόπλακα στην ελληνική οικονομία, αλλά θα ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη στην Πέλλα;;; Άτοπο και άκαιρο το άρθρο - θυμίζει τη φράση "άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τίποτα δεν πρόκειται να βρείς καλό, κάτσε στη γυάλα σου

      Διαγραφή
  3. Τι φοβάστε ; Μην ξεσηκωθούν η αγρότες ! Αλίμονο σας αν το κάνουν θα θάψουν όλους εσάς τους μνημονιακούς σε άγονη γη για να μην φυτρώσουν και άλλοι αντιμνημονιακοί ,που στον δρόμο για την λαϊκή ,σε λαϊκές γειτονιές γίνουν μνημονιακοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News