Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Στηρίζω τα νέα τα παιδιά, τους δίνω την ευκαιρία να αναδείξουν το όραμά τους»

Με τους Δημοτικούς του Συμβούλους Χρήστο Δόντσο (Πρόεδρο ΚΕΚΠΑ) και Γιώργο Χατζηγιαννίδη

«Στηρίζω τα νέα τα παιδιά, τους δίνω την ευκαιρία να αναδείξουν το όραμά τους για τον Δήμο Αλμωπίας».

Με αυτή τη λεζάντα συνόδευσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, τη φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook μαζί με τους Δημοτικούς του Συμβούλους Χρήστο Δόντσο (Πρόεδρο ΚΕΚΠΑ) και Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

4 σχόλια:

  1. Κάτι μας είπες τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ
    ΜΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου βοηθαει ο Δήμαρχος ας τον ρωτησει καποιος για το συμβουλιο νεων οπου συμετεχουν απο 14 εως και 20+ και αλλου αυτα τα παπατζιλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για συτο βολευεις παντα τους ιδιους50 και βαλε και οι νεοι ας ειναι ανεργοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News