Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Στον Αλμωπό Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος και Γιώργος Καραδήμος

Στον Αλμωπό Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος και Γιώργος Καραδήμος

Την απόκτηση του Πολυχρόνη Κουτρούμπαλου και του Γιώργου Καραδήμου ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αλμωπού, στα πλαίσια της ενίσχυσης ενόψει της νέας σαιζόν.

Ο πρώτος είναι 19 ετών, μεσοεπιθετικός, πέρσι αγωνιζόταν στην Κ20 της ΠΑΕ Βέροιας, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον Μακεδονικό Ίδας, στον Εθνικό Αριδαίας και στη Δόξα Εξαπλατάνου.

Ο δεύτερος είναι 23 ετών, επιθετικός, πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Γαλατάδων και στον Ορφέα Ριζαρίου.

Νεαροί και οι δύο, έχουν φιλοδοξίες και αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα του Αλμωπού στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1.

6 σχόλια:

  1. καλη επιτυχία παληκάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολλητε κλεισε στοματα εκει περα! (

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα μπραβο αρχισατε να μας αρεσετε
    αρχιζεται να μαθενετε ετσι μπορειτε να προχωρατε παιδια δουλεμενα με στοχους
    περιμενουμε και αλλες σωστες κινησεις με πιτσιρικαδες δουλεμενους και μπαρικαπνισμενους στα γηπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραδήμο είσαι τρέλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News