Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Κάρτα Αλληλεγγύης: Ενεργοποιήθηκαν και θα πιστώνοναι με 70 ευρώ μηνιαίως για κάθε δικαιούχο

Η κάρτα που θα παρέχει την επιδότηση σίτισης, θα πιστώνεται με το ποσό των 70 ευρώ μηνιαίως για μεμονωμένο άτομο

Ενεργοποιήθηκαν την Παρασκευή οι Κάρτες Αλληλεγγύης και οι 146.360 δικαιούχοι του επιδόματος σίτισης θα μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους σε περισσότερα από 5000 καταστήματα τροφίμων που διαθέτουν μηχανήματα ανάγνωσης τραπεζικών καρτών (POS). Η διανομή των καρτών από τα ΚΕΠ έχει αρχίσει από την περασμένη Τρίτη.

Η κάρτα που θα παρέχει την επιδότηση σίτισης, θα πιστώνεται με το ποσό των 70 ευρώ μηνιαίως για μεμονωμένο άτομο, προσαυξανόμενο κατά 30 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας έως όμως το ποσόν των 200 ευρώ.

Όσοι δεν καταναλώσουν ολόκληρο το ποσό εντός του μήνα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπο και τον επόμενο μήνα μαζί με το νέο ποσό που θα έχει πιστωθεί.

Η επιλογή των δικαιούχων, έγινε με βάση τα εισοδήματα τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 4.500 ευρώ το έτος για τετραμελή οικογένεια.

8 σχόλια:

  1. αν εβγαινε λιστα με ονοματα μερικοι θα ριχναν πολυ γελιο για αυτους που το πηραν κολονιες αντηλιακα κρεμχαες προσωπου κ.α πρωτης αναγκης χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κοινωνικα κριτηρια της εδωσαν μπουφο.

      Διαγραφή
  2. Τωρα θα ελεγα με τι κοινωνικα κριτηρια τα εδωσαν.Οτι θελουν κανουν,δεν εγκριθικα ουτε στιν καρτα,ουτε στο επιδομα ενοικιου,ουτε για το ρευμα.Και ο αλλος με τα ιδια ΑΚΡΙΒΟΣ κοινωνικα κρητιρια με τα δικα μου πειρε και τιν καρτα και το επιδομα ενοικιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τετοια κριτηρια κανουμε ρεζιλη και της μαιμουδες . αν δεν εφαρμοστη το ποθεν εσχες δουλεια δεν γινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξυπνατε κυριοι και κυριες η καρτα του πολιτη που ελεγαν ειναι και μασ την πασαρουν οπως θελουν σε λιγο θα μας ζητησουν να βαλουμε και τσιπακι.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω πηγα κοντα στον θεο αλλα εκεινος εφυγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News