Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

59,7% το ΟΧΙ, 40,2% το ΝΑΙ στο 7% της Επικράτειας

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει η εξής εικόνα στο 7,35% της Επικράτειας

Οριακό φαίνεται πως είναι το προβάδισμα του ΟΧΙ έναντι του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα που αφορούσε στην πρόταση των δανειστών.

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει η εξής εικόνα στο 7,35% της Επικράτειας:

ΝΑΙ 40,24%
ΟΧΙ 59,76%
ΨΗΦΙΣΑΝ 53,47%
ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ 5,47%

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου παρακολουθεί τα αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείεται μετλα τα τελικά αποτελέσματα, να συγκαλέσει έκτακτο υπουργικό Συμβούλιο στο Μαξίμου.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει προτείνει τη σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να χαρακτεί μία στρατηγική ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματιικές πηγές στις Βρυξέλλες αύριο θα συνεδριάσει το Euro Working Group ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

Την ίδια ημέρα, θα συναντηθούν στο Παρίσι, ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ με τη γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση για την Ελλάδα μετά και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Και ενώ όλα αυτά θα συμβαίνουν σε Παρίσι και Βρυξέλλες, στη Φρανκφούρτη, η ΕΚΤ θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει κυριολεκτικά την τύχη των ελληνικών τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News