Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ Δραγασάκη: «Δεν αποκλείεται να ματαιώσουμε το δημοψήφισμα»

«Είναι πολιτικό θέμα, μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό η κυβέρνηση, το κάναμε για να επιτύχουμε συμφωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Δραγασάκης

Για τις τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, το δημοψήφισμα και την επόμενη ημέρα της κυβέρνησης μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Ωστόσο, ο κ. Δραγασάκης έριξε «βόμβα» καθώς άφησε ορθάνοιχτο το ζήτημα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

«Είναι πολιτικό θέμα, μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό η κυβέρνηση, το κάναμε για να επιτύχουμε συμφωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Δραγασάκης. Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα κατέθεσε αίτημα για την αναβολή της δόσης των 1,53 δισ. ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία λήγει απόψε τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με αξιωματούχο της ΕΚΤ, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης του Έκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες.

3 σχόλια:

  1. όποιος σκεφτεί την ελλάδα εκτος ευρώ δεν είναι καλά .Ψηφίσαμε συριζα στις εκλογές αλλά τώρα ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. leo apla leo..ainte sto kalo na pane kai dautoi..opos o giorgakis!!!! telika ligoi itan!!! tzampa magkies kai logia!!! as erthoun kapoioi poio sovaroi anthropoi na mas kuvernisoun!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News