Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ριζοχώρι: Συγκίνηση στην τελετή μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων - Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα βίντεο του Aridaia News

Με το σεβασμό που αρμόζει πραγματοποιήθηκε η τελετή μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Ριζοχώρι, το πρωί της Κυριακής 17/5/2015.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν τα Ποντιακά Σωματεία της Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε στο μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Ριζοχώρι, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.

Οι εκδηλώσεις μνήμης έχουν σκοπό να τονίσουν ιδιαίτερα και να υπενθυμίσουν τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου από τις πατρογονικές εστίες τους από τους Τούρκους, που διήρκεσαν από το 1916 μέχρι και το 1923 και είχαν σαν αποτέλεσμα να μετατρέψουν τον λαό των Ελλήνων του Πόντου σε έναν λαό προσφύγων και διασποράς.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα βίντεο του Aridaia News:
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News