Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ολομέτωπη επίθεση Ζωής στα κανάλια: Συγγνώμη κύριε ποιος είστε; (Βίντεο)

Σφοδρή επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε το πρωί η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων όπου η κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη για τη μετανάστευση.

Όλα έγιναν όταν έφτασε στην εκδήλωση η κυρία Κωνσταντοπούλου και την σταμάτησαν δημοσιογράφοι προκειμένουν να τους κάνει δηλώσεις για το χθεσινό περιστατικό με τον αστυνομικό έξω από την Βουλή.

Όταν δημοσιογράφος του Star ρώτησε την Πρόεδρο της Βουλής η απάντησή της ήταν αποστομωτική: «Πως λέγεστε κύριε;» ρώτησε και ανέφερε στον δημοσιογράφο πως με αυτό που κάνει, το να την εμποδίζει να παρευρεθεί στην εκδήλωση παραβιάζει τις υποχρεώσεις του.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για παραπληροφόρηση ενώ στη δήλωσή της ανέφερε ότι ζήτησε να αποκατασταθεί η εικόνα του Κοινοβουλίου το οποίο δεν είναι εχθρικό απέναντι στους πολίτες ακόμα και όταν αυτοί διαμαρτύρονται.

«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου, που δεν πρέπει να είναι ένα κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες όταν αυτοί διαμαρτύρονται. Θα περίμενα λοιπόν αυτά να είναι τα θέματα που αναδεικνύονται, τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθειες των υπουργών να αποκαταστήσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση, και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις με μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης την οποία οργανώνουν εκείνα τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν επωφεληθεί, στην πραγματικότητα έχουν οργιωδώς ωφεληθεί από μια χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων», δήλωσε και πρόσθεσε: «Γιατί την ώρα που τα νοσοκομεία για παράδειγμα δεν είχαν φάρμακα, που οι καρκινοπαθείς δεν είχαν φάρμακα, τα κανάλια δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Και θα χαρώ πάρα πολύ και θέλω να δω, αν αυτό που μόλις είπα, για να δούμε αν έχουμε ελεύθερη ενημέρωση στη χώρα, θα παιχτεί στα κεντρικά δελτία ειδήσεων όπως παίζονται τα σχόλια παραπληροφόρησης» .


11 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΔΙΔΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι για δέσιμο με συρματόσχοινο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος να της πει, ότι δεν είναι αντιπολίτευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειζη ψυχιατρικής παρακολουθεισης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης "
      και εσύ χρηζεις φιλολογικής παρακολούθησης

      Διαγραφή
    2. Και γω λαιω 209 γυατυ μαι ξηνουν!!!

      Διαγραφή
  5. Κ καλα τους τα ειπε. Επειδή πήραν ενα μικρόφωνο Πρέπει κ να τους ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΙΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΒΑΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπροστά της η χούντα ηταν παιδικη χαρα .τωρα εχουμε αριστερή χουντική δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News