Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ντέρμπυ του Ηρακλή Άσπρου με τον Εδεσσαϊκό

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από το ντέρμπυ του Ηρακλή Άσπρου με τον Εδεσσαϊκό:













































































17 σχόλια:

  1. Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε? Είναι δυνατόν η Ένωση να επιτρέπει τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα -συγνώμη που θα το πω- σε ένα βοσκότοπο? Ο κάθε απίθανος βάζει τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ προσφέροντας τι?Αν κάποια γυναίκα θέλει να πάει τουαλέτα πού θα πάει στις βατσινιές? Βλέποντας τις παραπάνω εικόνες νιώθω ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sta baraz 25e eyrw tha exei kai min erxesai kiolas ....den parakalame kanenan.

      Διαγραφή
    2. Για ποδόσφαιρο μιλάμε και όχι για όπερα στην Εθνική Λυρική Σκηνή!!!

      Διαγραφή
    3. Στα μπαράζ να βάλεις εισιτήριο 100 ευρώ στις 5 θέσεις VIP δίπλα στις τσουκνίδες!!

      Διαγραφή
    4. Sas tsouzei polu poy ena xwrio sas patise k einai toso psila sthn vathmologia ee? alla esy me to onoma tha meinete ante kai tou xronou pali sthn a1.xaxaxaxaxaxa

      Διαγραφή
  2. πάμε για τιμωρία γηπέδου? ή μπορούν να γίνονται άφοβα τα επεισόδια ?
    σε αγώνα εθνικής κατηγορίας το γήπεδο θα είχε τιμωρηθεί, πρόστιμο και 2-3 παράγοντες της γηπεδούχου 2 μηνες εκτός γηπέδων.Αλλά? μιλάμε για τοπικό? για χωριά? βαράτε τουρκοι τ άλογα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρατηρήσεις: 10 ευρώ το εισιτήριο,συμπέρασμα:βαρέθηκε ο περικλής να πληρώνει....., και άντε πληρωνεις 10 ευρώ,το γήπεδο πρέπει να προσφέρει τα βασικά,οπωσδήποτε wc και σωστό κυλικείο.Αγωνιστικά:το άσπρο φέτος σε ντέρμπυ δεν έπαιξε καλά σε κανένα ματς.Ουτε μεσα στην εδεσσα ουτε στα 2 με αριδαια ,ουτε με κρ βρυση.Επειδή ήταν πολύ καλύτερο του εδεσσαικού δεν σημαίνει ότι δεν θα του γυριζε την πλάτη η τύχη.Ο Εδεσσαικός απογοητευτικός,επίσης εντύπωση έκανε η απάθεια του μεσημερλή.Πολύ χλωμός ο εδεσσαικός σε πολλά σημεία.Ακούστηκε και για επεισόδιο με παπαγερίδη αλλά κανείς δεν ξέρει ακριβώς.Επεισόδιο και εντός ομάδος και με οπαδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. atuxos o Tompazis.Tyxeros o Mesimerlis ,koimotan kai tou gurise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε κ αυτος κοιμοταν δεν χανετε αυτο το ματς με τιποτα !!!

      Διαγραφή
  5. ο Μεσημερλής ήταν στο γήπεδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ησουν ? Εισαι κ εδεσσαιος βλακα!!!

      Διαγραφή
    2. Τελειωνετε επιτελους...ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι ειστε μεσα στην ομαδα.παρε προπονητη επιτελους κ ασε αμερικανε τα κολυματα σου

      Διαγραφή
  6. AKOMA SIRMATA EXOUN GYRO GYRO THELOUNE N PANE K G OI KLITSES XAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News