Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Δύσκολο το στοίχημα της καθημερινότητας

Αν και πέρασαν περίπου 6 μήνες, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει γύρω από το κατά πόσο η Δημοτική Αρχή που ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβρη έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας.

Δυστυχώς, αν και πέρασαν περίπου 6 μήνες, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, παρότι έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες.

Οι λακκούβες στους δρόμους παραμένουν ή στην καλύτερη περίπτωση μπαζώνονται με χαλίκι το οποίο φεύγει με την πρώτη βροχή, η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει μπει σε μια σειρά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει φτάσει σε επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, είναι ζητήματα που θα πρέπει να προβληματίσουν την ηγετική ομάδα του Δημάρχου, η οποία θα πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα, καθώς όπως τονίζει συχνά και η αντιπολίτευση, εκλέχθηκε με σημαία της την καθημερινότητα και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου, αυτή τη βδομάδα θα δοθούν 220.000 ευρώ σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα.

9 σχόλια:

  1. Σε ποια σειρά εχει μπει χειρότεροι ειναι απο όλους τους προηγούμενους. Πιο χάλια δε γινετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΑΙΑ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ! ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως μπερδεύεστε ,κύριε Βαφειάδη. Τι βελτίωση και κουραφεξαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαλίκια και μπαλώματα θα έκανε και μια δημοτική αρχή διορισμένη απ το κρατος.Το κρυφό πλάνο βελτίωσης της καθημερινότητας ποιό ειναι? λακούβες δεν υπάρχει σε άλλη έδρα Καλικρατικου Δήμου όπως στην Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν ειχαμε ασφαλτοστρωμένους δρομους με καποιες λακουβες. Τωρα με τον Κετικιδη εχουμε χωματόδρομους. Αντε και στα κάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΟΥΤΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ . ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ;ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ. ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ .ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙΚΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΒΡΕΞΕ ΓΕΜΙΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑ........ΚΙΑ. ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΠΡΙΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΛΑΛΟΜ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΜΩΣ!!!! Ε ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑ ΝΤΙΡΙ ΝΤΑΧΤΑ???ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΘΛΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ Η ΛΑΚΟΥΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ (ΣΤΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΠΙΣΙΝΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ... ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΧΩΜΑΤΑ... ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News