Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την παρέλαση της Αριδαίας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από την παρέλαση της Αριδαίας

Τι κι αν ο καιρός είχε τις μαύρες του, τι κι αν έβρεχε καταρρακτωδώς…

Τα περήφανα νιάτα της Αλμωπίας παρέλασαν και γέμισαν με περηφάνια όσους τολμηρούς αψήφησαν τη βροχή και βρέθηκαν στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, στην παρέλαση συμμετείχαν, κατόπιν σχετικής απόφασης της διοργανώτριας αρχής, μόνο οι σημαίες από κάθε τμήμα, ενώ δεν έλειψαν και τα πιο τολμηρά τμήματα, όπως αυτά του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, που παρέλασαν κανονικά, ενώ για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα εισέπραξε η μπάντα.

Τιμώντας τη σημερινή μέρα και βιώνοντας ως χώρα μία πρωτοφανή κρίση, θα θέλαμε να μεταφέρουμε μία φράση του αγωνιστή του 1821 Ιωάννη Μακρυγιάννη, που κατά πολλούς είναι επίκαιρη:

«Από παλαιόθεν και ως σήμερα όλα τα θεριά του κόσμου βάλθηκαν να μας ξεκάνουν. Τρώνε, τρώνε από εμάς, μα πάντα μένει και η μαγιά».

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από την παρέλαση της Αριδαίας: 































4 σχόλια:

  1. Μπραβο Γιαννη. Ασε τους "επισημους" στη μοναξιά της επίπλαστης απόστασης απο τον λαό. Εκεί επάνω γεμάτους έλαρση να νιώθουν ανώτεροι, αυτοκράτορες, απόμακροι, απρόσιτοι. Εμείς προτιμάμε εκπροσώπους κομάτια απο τη σάρκα μας, δίπλα μας, συνοδοιπόρους και όχι "ηγέτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λιγες οι φωτογραφιες αλλα αφου εβγαλες τον Γεωργιου ησυχασα, και ειχα μια αγωνια μη και δεν τον δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ρε μπουρια του ΓΕΛ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επικροτω τη θεση που πηρε ο Σηφακης. Μπραβο, ας τον μιμηθουν κι αλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News