Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ο νεαρός γοητευτικός κυβερνητικός εκπρόσωπος με τα τζιν!

Γεννήθηκε πριν 34 χρόνια στη Νέα Σμύρνη και κατάγεται από τη Νίσυρο

Το νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον γνωρίσαμε στις δημοτικές εκλογές όταν διεκδίκησε την ψήφο μας για τον Δήμο της Αθήνας για να λάβει στο δεύτερο γύρο το 48,6% και να χάσει οριακά από τον Γιώργο Καμίνη.

Είναι όμορφος γοητευτικός, νέος, ντύνεται casual με τζιν μπουφάν και πουκάμισσα ακόμα και στην ορκωμοσία της κυβέρνησης. Είναι ο πολιτικός που δεν αρνήθηκε να βγει δεκάδες selfies στην προεκλογική εκστρατεία με γυναίκες κυρίως ψηφοφόρους!

Γεννήθηκε πριν 34 χρόνια στη Νέα Σμύρνη και κατάγεται από τη Νίσυρο.


Για την νέα Σμύρνη έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Lifo: "Η Νέα Σμύρνη είχε πάντα μια παράδοση προοδευτική. Γίνονταν τα φεστιβάλ του Ρήγα και αυτό είχε αφήσει με κάποιον τρόπο τη σφραγίδα του. Όταν ήμουνα πιτσιρικάς, ένιωθα μια εσωτερική παρόρμηση να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά δεν ήταν κάτι σχηματοποιημένο. Τα πολιτικά θέματα στις εφημερίδες με ενδιέφεραν περισσότερο από τα άλλα".

Ο Γαβριήλ έχει δίπλωμα οδήγησης αλλά δεν έχει αυτοκίνητο. Μένει στα Εξάρχεια και για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιεί ταξί, μετρό και λεωφορεία.

Σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκείνα τα χρόνια οργανωμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε και η φιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία έγινε πιο στενή την προεκλογική περίοδο όπου εργάστηκαν αρκετά μαζί για την υποψηφιότητα στην Αθήνα.

Έχει δηλώσει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια και παιδιά και απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, έχει πει πως δεν θα ήταν καλό να τον ψηφίσουν οι κυρίες επειδή είναι ... εμφανίσιμος.

---
Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News