Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο του Τοπικού Συμβουλίου Εξαπλατάνου

Ευχαριστήριο

Το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Εξαπλατάνου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά κάποιους ανθρώπους οι οποίοι συνέβαλαν στο άνοιγμα του Παιδικού Σταθμού Εξαπλατάνου.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Εξαπλατάνου κ. Στέφανο Αβραμίκα, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Χουρσόγλου οι οποίοι συνέβαλαν σε αυτή τη συμβολική αλλά ταυτόχρονο και ουσιαστική απόφαση.

Επίσης, ευχαριστούμε και όλους τους φίλους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στον καθαρισμό του χώρου ο οποίος θα στεγάσει τα παιδιά μας.

Ο Εξαπλάτανος είναι η έδρα του πρώην Δήμου και της σημερινής Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου και είναι πολύ σημαντικό να ενδυναμωθεί και γι’ αυτό το λόγο καλούμε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να σταθεί στο πλευρό μας.

Για το Τοπικό Συμβούλιο,
Ο Πρόεδρος Νίκος Χατζηανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News