Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Επίθεση με χυδαίες εκφράσεις κατά της Ντόρας Μπακογιάννη από μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο και μάλιστα απειλήθηκε και ένταση με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί

Δεν έχει προηγούμενο η χυδαία επίθεση που δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για την έκθεση για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ.

Η χυδαία επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη με σκαιότατες εκφράσεις έγινε την ώρα που η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έβγαινε από το κτίριο. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, με την Ντόρα Μπακογιάννη πάντως να διατηρεί την ψυχραιμία της και να αποχωρεί από το σημείο.

"Καρ@@@@@", "ουστ μωρή", "οικογένεια των δράκων", "στα τσακίδια" ήταν μερικά απ' όσα άκουσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ στο video ακούγεται μια γυναίκα να της φωνάζει "ντροπή σου", ενώ ένας άνδρας συνεχίζει: "ναι σε όλα, βάλε φωτιά τώρα στο κανάλι της Βουλής".



Μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο και μάλιστα απειλήθηκε και ένταση με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί.

Φραστική επίθεση δέχτηκαν επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θόδωρος Ρουσόπουλος αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.





13 σχόλια:

  1. ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει για τα: καριόλα, λαμόγια, αρχ..ι, ξεφτιλισμένοι. Όμως αυτοί ... οι δημοσιογράφοι που έβριζαν τι είναι; Μήπως είναι εγκάθετοι; .... Λέω εγώ τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι χυδαίες εκφράσεις προς την κ. Μπακογιάννη είναι αποτέλεσμα της απροκάλυπτης χυδαιότητας των πολιτικών προς την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλη ντόρα...να την βραβεύσουμε μαζί με τους άλλους ήρωες κωλοτούμπες που μας βάλανε μνημονιο...και ο επομενος αρχηγός σου ο άδωνις

      Διαγραφή
    2. Από πού το κατάλαβες εσύ, ξεφτέρι μου(9:01 μ.μ.) ότι ηταν αριστεροί;
      Από το χρώμα των ματιών τους;
      Για να ενημερωθείς ήταν απολυμένοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.
      Ξέρεις ποιοι προσλαμβάνονταν στην ΕΡΤ ε; Όλα τα κομμούνια ε;
      Ξεράδια γίδι.

      Διαγραφή
  5. Ποιός μπορεί να εξηγήσει το ότι ενώ τους βρίζει ο κόσμος αυτοί χαμογελάνε;Τι είναι τώρα αυτό . Ένδειξη ανωτερότητας; Σαφώς να μην απαντήσουν και να φύγουν. Μα να χαμογελάνε; Τόσο παχύδερμα; Τόσο μας έχουνε γραμμένους και το δείχνουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην κάλπη να δεις ροχάλα, Ντορούλα μικρή εξερευνήτρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα ..ολο χειροκροτημα θ ακουν ?? Ας ακουσουν και καννενα γαλλικο να καταλαβουν τι τραβα ο κοσμος ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ίδιοι Δημοσιογράφοι ήταν που παραβρέθηκαν , ως υποστηρικτές , στη δίκη του Κουφοντήνα , μέλος της 17 Νοέμβρη και δολοφόνου του συζύγου της…έτσι για να λέμε όλη την αλήθεια για τον φασισμός της Αριστεράς.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον φασισμό της δεξιας και του μνημονίου κουβέντα ε???μην ξεχασεις όταν έρθει ο προεδρός σου εδώ να τον χειροκροτήσεις..μέσα στο μαντρί

      Διαγραφή
  9. Σιγα να μην βαλουμε και τα κλαμματα τωρα .....για την ντορα και την βουλτεψη !!!! Αυτες μας γραφουν ολους στο ........τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News