Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Σκύδρα: Τα χρυσάνθεμα της Κατερίνας

Τα υπέροχα αυτά λουλούδια κοσμούν κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και περιοχές γύρω απ’ αυτήν

Τη γυναικεία της πινελιά έβαλε η Κατερίνα Ιγνατιάδου λίγες μόνο μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Η νέα Δήμαρχος Σκύδρας γέμισε τη Σκύδρα με χρυσάνθεμα. Πλέον, τα υπέροχα αυτά λουλούδια κοσμούν κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και περιοχές γύρω απ’ αυτήν.

Μία κίνηση ίσως συμβολική, για τον φρέσκο αέρα που φέρνει στο Δήμο, που προσφέρει ομορφιά και αισιόδοξα μηνύματα.

1 σχόλιο:

  1. η ποιότητα ζωής λείπει πολύ σε Σκύδρα και Αριδαία.Έχουν υπερβολικά πολλά αδέσποτα και ελάχιστο πρασινο.Επαρχιακές κωμοπόλεις κι όμως τόσο τσιμέντο.Δυστυχως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News