Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ποια βουλευτής πήγε στη Βουλή με μίνι, πλατφόρμες και αλυσίδα στο πόδι;

Δεύτερη εντυπωσιακή εμφάνιση από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε την Τρίτη στη Βουλή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας...
...από τη Χίο, Μαρία Σόδη Σταυρινούδη, τραβώντας για δεύτερη φορά επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, η κυρία Σόδη εμφανίστηκε, φορώντας ένα στενό, κοντό φόρεμα, πλατφόρμες κοραλί χρώματος και αλυσίδα στο πόδι.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η βουλευτής φρόντισε να καλύψει το μπούστο της, επιλέγοντας ένα κλειστό φόρεμα, αφού στις αρχές του μήνα είχε καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση με το αποκαλυπτικό σύνολο που είχε επιλέξει να φορέσει κατά την ορκωμοσία της. Τότε, είχε κάνει ακόμη και τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, να αναστενάξει: «Ωχ Παναγία μου»!

4 σχόλια:

  1. πως φαίνεται απ το στυλ της ότι την απασχολούν τα προβλήματα του κόσμου και πόσο ταλαιπωρημένη είναι ,τόσα χρόνια στα χωράφια, στην αγροτιά ,στο εργοστάσιο ,μαζί με το λαό για το λαό.Κάθε μέρα απ τις 5 σηκωμένη να κάνει γάλα για το παιδί.Αυτή μας αξίζει, ας την ψηφίσουμε όλοι μαζί για μια καλύτερξ ελλάδα.Και... δε θέλω αντιρήσεις ..δε θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. distixos ekei ftasame...αντι για αυτα που κρυβουμε μεσα μας ,να θελουμε να φανουμε με οτι φαινεται...η εποχη του %^^&*())

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφού δεν έχει κάτι καλύτερο να πει, να δείξει ή να αποδείξει εεε φάτε μάτια σου λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News