Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θέλει να ζήσει στιγμές δόξας η Δόξα Εξαπλατάνου

Δείτε φωτογραφίες

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και με στόχο μια πολύ καλή πορεία στην φετινή αγωνιστική σεζόν, ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Αυγούστου η προετοιμασία της Δόξας Εξαπλατάνου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αντώνη Σαμπουντζή.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Διοίκησης με πρόεδρο τον Τάσο Λαμπρίδη, η οποία έχει θέσει κάποιους σημαντικούς στόχους και φιλοδοξεί για τη Δόξα να ζήσει στιγμές δόξας, κατακτώντας μία από τις τέσσερις πρώτες προνομιούχες θέσεις στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Δείτε φωτογραφίες:




























7 σχόλια:

  1. μιά χαρά είναι η ομάδα μας.Ολα καλά είναι για ξεκίνημα, αλλά αυτό το παραμύθι με τον πρόεδρα εεε ...Ο Τζίμης ο Βασιλειάδης είναι πάλι κι ας μην κρυβόμαστε.Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ 12.08 ελα μπες στη διοικηση να δεις ποιος ειναι προεδρος και ολα τα υπολοιπα και μετα μηλα.Μαλλον δεν εισουν σε καμια γενικη συνελευση .Ο τασος δεν ειναι αβουλο ον ουτε μαριονετα κανενος.Ουτε οι οιπολιποι του Δ.Σ. καταλαβες τωρα ? Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. prwti omada pou tha pesei to lew apo twra gia na min lete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1'43 ΑΝ ΠΕΣΩ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΜΑΛΑ΄ΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε χρόνο τα ίδια... Πάλι για να σωθείτε θα παίζετε του χρόνου... Θέλετε και μεγαλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News