Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δοκιμές ποδοσφαιριστών στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 2310-412005

O Απόλλων Καλαμαριάς, τη δεδομένη στιγμή, εκτός από τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας Νέων δε διαθέτει κανέναν επαγγελματία στο ρόστερ, ενώ η συμφωνία με τον προπονητή Αλέξη Αλεξίου είναι επίσης στον... αέρα.

Λογικό επακόλουθο η αγωνία του φίλαθλου κόσμου να χτυπάει... κόκκινο για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Κόντρα σε όλα αυτά, αποφασίστηκαν δοκιμές ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα Νέων των Ποντίων και θα πραγματοποιήθούν το διήμερο 24-25 Ιουλίου, Πέμπτη και Παρασκευή στις 18:30 στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου στη Ν. Κρήνη υπό το βλέμμα του Κώστα Γαλτσίδη (φώτο) και των συνεργατών του.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 2310-412005 και την ημέρα της δοκιμής να φέρουν τον δικό τους ρουχισμό.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News