Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ανατριχιαστικό: Ισραηλινοί πανηγυρίζουν στους δρόμους τραγουδώντας: «Δεν έχει σχολείο αύριο στην Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά»

Οι παλαιστίνοι μετρούν πάνω από 1.100 νεκρούς - 53 στρατιώτες και 3 πολίτες νεκροί στο Ισραήλ

Πρώτα ήταν εκείνοι που έπιναν μπύρες και έβλεπαν την Γάζα να βομβαρδίζεται πανηγυρίζοντας.

Τώρα, είναι εκείνοι που βγήκαν στους δρόμους του Τελ Αβίβ και τραγουδούσαν αρρωστημένα συνθήματα για τα παιδιά που δολοφονούνται από τον στρατό τους.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ισραηλινός δημοσιογράφος κατέγραψε ακροδεξιούς συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν στους δρόμους για τον θάνατο παιδιών.

Το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube τους έδειχνε να τραγουδούν: «Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!».

Το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και προκαλεί αν μη τι άλλο αποτροπιασμό:



Σήμερα, την ώρα που οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται με τους ισραηλινούς να χτυπούν στόχους στρατηγικής σημασίας όπως το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην Γάζα.

Οι βομβαρδισμοί έχουν μπει στην 4η εβδομάδα. Η Γάζα σε πολλά σημεία της έχει ισοπεδωθεί και οι κάτοικοί της έχουν ηλεκτρικό μόνο τρείς ώρες την ημέρα ενώ ελαχιστοποιούνται και οι προμήθειες.

Διέψευσε η Χαμάς τα περί εκεχειρίας

Η Χαμάς, που κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας, διαψεύδει ότι δέχθηκε μια μονομερή εκεχειρία, όπως είχε ανακοινώσει λίγο νωρίτερα ένας εκπρόσωπος της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ).

Ο σύμβουλος του παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, ο Γιάσερ Άμπεντ Ράμπο, δεν εκπροσωπούσε τη Χαμάς και την παλαιστινιακή «αντίσταση» όταν ανακοίνωσε την εκεχειρία, δήλωσε ο Σάμι Αμπού Ζούχρι εκπρόσωπος του παλαιστινιακού κινήματος. Η ανακοίνωση του Ράμπο «δεν ήταν σωστή», πρόσθεσε.

«Όταν λάβουμε μια δέσμευση από το Ισραήλ μαζί με διεθνείς εγγυήσεις σχετικά με μια ανθρωπιστική εκεχειρία, τότε θα την εξετάσουμε. Αλλά το να ανακοινώνουμε μονομερή εκεχειρία την ώρα που οι δυνάμεις κατοχής σκοτώνουν τα παιδιά μας, αυτό δεν θα συμβεί», υπογράμμισε ο Ζούχρι.

---
Πηγή: DAILYMAIL

7 σχόλια:

  1. Αρε χιτλερ κατι ηξερες εσυ.............εβλεπες το μελλον.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τρομάζει πολύ αυτή η σκέψη αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι την έχω κάνει πολλές φορές...

      Διαγραφή
  2. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΡΑΤΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι επιβαλλουν τις διωξεις .,με καθε τροπο, κατα της χρυσης αυγης, θαρεις και ειναι του μπαμπα τους το τσιφλικι ,η Ελλαδα !! αυτοι επιβαλλουν κυρωσεις σε καθε γωνια της γης σ οποιον δεν προσκυνα και δεν παραδεχεται το ολοκαυτωμα Αυτοι μισουν ,οσο κανεις αλλος τους Ελληνες !! ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Οι πανηγυρίζοντες Ισραηλινοί είναι οι εκεί ΧΑγίτες. Δηλώνουν επίσημα την πολιτική τους ταυτότητα.
    2. Έχουν πάει παραπέρα την έννοια του Φασισμού: η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ αποτελεί, γι αυτού, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
    3. Ο Φασισμός ήταν και είναι το μέσο Ιμπεριαλιστικής πολιτικής του Καπιταλισμού. Με όποια, κατ' επίφαση "αυτοάμυνα" ή "δημοκρατικό ένδυμα" και αν πρότασσε.
    4. Η διεθνής (και όπως λέει, δημοκρατική) κοινότητα και πολιτική τί κάνει; Εκκλήσεις για κατάπαυση;
    Η επιτομή της, κατά αποκοπή ευαισθησίας για τα δημοκρατικά και επιλεκτικά ευαίσθητη και "δίκαιη¨"! Χαίρε Κέρδος!!!
    5. Όπου να' ναι θα "σκάσουν" ως ε'ιδηση "αποδείξεις" που θα δικαιολογούν το Έγκλημα!!!
    Είναι σκέτο ειδεχθές, κατά συρροή και απροκάλυπτης ωμότητας έγκλημα, αυτό που γίνεται στη Γάζα!!! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και η διεθνής κοινότητα που σπεύδει να χαρακτηρίσει "εγκλήματα πολέμου", ΠΡΟΚΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ, συχνά την έρευνα, εδώ; Θα συνταχθεί με το "αυτοάμυνα" του Ισραήλ; Ή θα σπεύσει να υιοθετήσει (για να δικαιολογήσει) τις "αποδείξεις" που θα το ευνοούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ..τωρα τις παπαριες .. Οτι μλκια συμβαινει απανταχου --μαθατε τωρα ησαν τους ΧΑυγητες---- Την εννοια της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ποιος την εφαρμοζει τωρα στην χωρα μας ??? δημοκρ τοξο = φασισμος !!!

      Διαγραφή
  5. Οι οριζόντιες περικοπές παντού, που τις ψήφισαν και οι βουλευτές της ΧΑ, είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Όλα τα μέτρα που μόνο καημό έχουν να σωθούν Τράπεζες (βλέπε να έχουν περισσότερα και σιγουρότερα, εσαεί, κέρδη), να γίνονται πλουσιότεροι οι πλούσιοι (τα στοιχεία του Παγκόσνιου οικονομικού φόρουμ είναι συντριπτικά και άκρως αποκαλυπτικά), είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Και είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του συστήματος που ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ και εσύ ΧΑ γίτη! Απλώς το κάνεις με ρόλο εκτελεστικού οργάνου για τη βρώμικη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News