Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Εθελοντισμός στην πράξη: Οι Almopistas καθάρισαν το παρκάκι της γειτονιάς! (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια σε όλους!

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του πάρκου από ευσυνείδητους Almopistas!

Οι εθελοντές ήταν πολλοί και μπόρεσαν σε μια ώρα που αφιέρωσαν από το Σάββατο τους, να προσφέρουν στη γειτονιά που μεγάλωσαν πολλές γενιές και στην τοπική κοινωνία της Αριδαίας ένα παρκάκι που θα είμαστε περήφανοι να περπατάμε, να παίζουμε και να καθόμαστε.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι μικροί μας φίλοι, οι οποίοι έδωσαν μαθήματα πολιτισμού στους μεγαλύτερους.

Συγχαρητήρια σε όλους!








5 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε παιδιά...χίλια μπράβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.Συγχαρητηρια και για την αδιαφορια του Δημου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στα παιδιά που καθάρισαν το παρκάκι, αλλά που είναι και οι κάτοικοι των γύρω οικοδομών δεν μπορούν να αφιερώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους αντί να κάθονται στα μπαλκόνια τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κατοικοι των γυρω οικοδομων οργανωσαν τη δραση...

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΣΤΕΣ. ΠΟΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΑΡΗ, Ε ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΣΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΣΤΕΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΥΣ. ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News