Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Συνελήφθη ο Γιάννης Βούρος

Ο Γιάννης Βούρος συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο, και συγκεκριμένα για χρέη του ΚΘΒΕ στο ΙΚΑ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι για τη μη καταβολή χρηματικού ποσού αξίας 250.510,55 ευρώ. 

Βέβαια, ο ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει προσωπική ευθύνη, αφέθηκε ελεύθερος καθώς το θέατρο έχει ήδη υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης των χρεών του. Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το εν λόγω περιστατικό η οποία λέει τα εξής

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα (28-04-2014), στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 59χρονος ημεδαπός, διευθυντής Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου που δραστηριοποιείται στο χώρο των Υπηρεσιών θεατρικών και λοιπών θεαμάτων γενικά, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.

To ύψος της οφειλής ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 250.510,55 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 01-11-2013 έως 30-11-2013.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 1, παρ.1,2 Α.Ν. 86/67 που ισχύει και άρθρο 1, παρ.6 του ιδίου νόμου και άρθρο 22, παρ. 1 του Ν. 4038/12, περί ασφαλιστικών εισφορών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News