Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Οχτώ συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό - Ανάμεσά τους υποψήφιος της Πέλλας

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγούνται σήμερα επτά μέλη και ένας υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης Σαχινίδης, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ξυλοδαρμό έξι ατόμων σε καφενείο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν στη Βέροια, οκτώ (8) άτομα, μέλη πολιτικού χώρου, για τον ξυλοδαρμό ενός θαμώνα καφενείου και φθορές στον εξοπλισμό του καταστήματος.

Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ ομάδας αναρχικών με μέλη του πολιτικού χώρου.

Χθες (09.06.2012) το μεσημέρι στη Βέροια, ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με ομάδα πολιτικού χώρου, η οποία διένειμε έντυπο προεκλογικό υλικό. Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων, που επενέβησαν άμεσα, οι δυο ομάδες τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Στη συνέχεια, στις 5.30 το απόγευμα, ομάδα 15-20 μελών του πολιτικού χώρου, μετέβησαν σε καφενείο της πόλης και επιτέθηκαν σε 5-6 θαμώνες, ενώ έσπασαν εξοπλισμό του καταστήματος.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος θαμώνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από τις αστυνομικές έρευνες προσήχθησαν οκτώ (8) άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων και ένας υποψήφιος βουλευτής του γειτονικού νομού Πέλλας, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

10 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ? ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! ΥΓ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΒΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος πια ρε "αγωνιστές της σιδερογροθιάς" . Ξαναγυρίστε στη δεξιά πολυκατοικία του Πανίκα , που σας έχει για "αδελφό κόμμα" . Αν είναι δυνατόν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας ( ανεργία , χαμηλά μεροκάματα , απλήρωτα ροδάκινα ή πληρωμένα με 40 λεπτά , κλεισμένα εμπορικά μαγαζιά , ανυπαρξία φαρμάκων & Υγείας , κλπ )να λύνονται από ανθρώπους της νύκτας με λοστούς , μαχαίρια και άλλα "αντικείμενα δημοκρατικού διαλόγου" . Και μην έχει την ατυχία κάποιος από εμας νάναι και ... μελαχροινός !!! Με τους υπόδικους για ένα σωρό εγκλήματα βίας θα πάει η κοινωνία μπροστά ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, ψηφίστε ΝΔ που άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία το'91 με τον Σαμαρά χωρίς κανέναν έλεγχο, και Χρυσή Αυγή που σφάζει μετανάστες και σακατεύει πιτσιρικάδες στην Αθήνα, κάνοντας τις γειτονιές σφαγεία για να 'ρθει μετά να πουλήσει προστασία ως security, αφού γουστάρετε νταβατζηλίκι.

    8 προσαγωγές μετά από τυφλή επίθεση σε καφενείο με "παράπλευρες απώλειες" 53χρονο πελάτη, και το παίζετε και διωκώμενοι, λες και οι αναρχοκομμουνιστές κυβερνούν αυτόν τον τόπο 60 χρόνια τώρα δεξιά σ' όλες τις τις εκδοχές, απ' τους αρχιφασίστες που ξαναμαζεύτηκαν στην ΝΔ και τη χρυσή αυγή μέχρι τους σοσιαλήσταρχους του ΠΑΣΟΚ, προκοπή μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΧΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ ΨΗΦΗΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕΡ ΧΟΤΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΧΕΣ ΨΗΦΗΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΔ?Ε ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ Μ......Σ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΑΜΣ ΠΗΔΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ.....Σ

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ?ΝΑ ΣΤΗΡΗΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΝΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥΤΑ..ΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΡΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ (ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΙΚΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ TV.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΥΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΜΑΛ..ΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News