Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συγκρότημα "ΟΑΣΗ"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2384022471
Μπροστά στην πύλη του επίγειου Παράδεισου των Λουτρών Πόζαρ Αριδαίας βρίσκεται ένας νέος πολυχώρος αναψυχής…
 

Ξενώνας


Με παράθυρο την Μητέρα Φύση, ο Ξενώνας «Όαση» σας καλωσορίζει στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής. Η πρόσβαση στα Λουτρά-Πόζαρ είναι άμεση σχεδόν, ενώ η πόλη της Αριδαίας με τη δραστήρια νυχτερινή ζωή δεν απέχει παρά μόνο 5 λεπτά.

Ο ξενώνας «Όαση» θα σας εντυπωσιάσει με την ποικιλία και την πληρότητα των υπηρεσιών του.


Για τον Χειμώνα, το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα – Καϊμακτσαλάν, με απευθείας πρόσβαση μέσω Όρμας, είναι στην διάθεσή σας σε 40-50 λεπτά.


Δέκα δωμάτια πολυτελείας περιμένουν για να επιβεβαιώσουν το όνομά του ξενώνα στους τυχερούς επισκέπτες.


Χαμάμ-σάουνα 5 ατόμων, τσακούζι-υδρομασάζ και τζάκι δείχνουν ότι βρήκατε την Όαση των διακοπών σας!!!


Με την ποικιλία στον διάκοσμο των δωματίων & εξυπηρετικό room-service θα αισθανθείτε την φιλοξενία του συγκροτήματος μας.




Εστιατόριο


Στην ταβέρνα-εστιατόριο «Όαση» θα γευτείτε φαγητό μαγειρευτό και της ώρας, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.


Μαγειρεμένα με περισσή φροντίδα και με σέρβις που σέβεται τον επισκέπτη, τα εδέσματα της Όασης θα γαργαλήσουν τον ουρανίσκο και θα ξυπνήσουν την γεύση.


Το αρχέγονο συναίσθημα της πείνας θα δώσει την θέση του στην ικανοποίηση και θα παραδοθεί στην θαλπωρή της Μακεδονίτικης φιλοξενίας.







Μία Όαση στη ζωή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News