Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μήνυμα του Δημήτρη Πασόη για τον ένα χρόνο θητείας του ως Δήμαρχος Αλμωπίας


"Δώσαμε τέλος, με τη στάση και τη καθημερινή μας δράση, στον παραγοντισμό, στην υποκρισία και στη διαφθορά"

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Πριν από έναν χρόνο (14/11/2010), με τιμήσατε στηρίζοντας και υπερψηφίζοντας το συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Αλμωπία».

Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε μας συνοδεύει σε κάθε μας βήμα, όχι ως ένα γεγονός για πανηγυρισμούς και ρεβανσισμούς αλλά ως ένα βαρύ χρέος να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας. Οι περσινές δημοτικές εκλογές πέρασαν στην ιστορία του τόπου μας. Το διακύβευμά τους όμως παραμένει και δεν το ξεχνάμε.

Δώσαμε τέλος, με τη στάση και τη καθημερινή μας δράση, στον παραγοντισμό, στην υποκρισία και στη διαφθορά. Το τέλος αυτών των «πληγών» αποτέλεσε απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδημοτών μας και συγχρόνως βασική προεκλογική δέσμευσή μας.

Καθεστωτικές αντιλήψεις και διακρίσεις δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν κατά τη θητεία μας.

Ανατρέψαμε αυτές τις παθογένειες και τις αντικαταστήσαμε με τη συλλογικότητα, τη συμμετοχή των δημοτών στις αποφάσεις καθώς και με τη δημόσια λογοδοσία μας.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί...

...αρκετές Λαϊκές Συνελεύσεις που αποτελούν πλέον θεσμό για το Δήμο Αλμωπίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημοκρατική και με απόλυτη διαφάνεια λειτουργία του δήμου μας.

Δίνουμε καθημερινά σκληρό αγώνα, αντιμετωπίζοντας μεγάλα και χρόνια προβλήματα, διοικητικές δυσλειτουργίες, υποχρεώσεις που απορρέουν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και τις, κατά πολύ, μειωμένες επιχορηγήσεις λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας.

Τίποτα όμως δεν μας κάμπτει και τίποτα δεν μας φοβίζει, γιατί προχωράμε μαζί σας. Εσείς μας εμπιστευτήκατε, εσείς στηρίζετε την προσπάθειά μας, εσείς μας δίνετε την ώθηση και τη δύναμη να προχωρήσουμε με ταχύτερο βηματισμό από εδώ και πέρα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας, για τη δύναμη που μας δίνετε κάθε μέρα, και να είστε βέβαιοι ότι, όλα όσα μας δεσμεύουν μέσα από το πρόγραμμά μας, μαζί μπορούμε να τα κάνουμε πράξη.

Δημήτρης Πασόης
Δήμαρχος Αλμωπίας
 

3 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζεισε κι εσυ το παραμυθι σου φιλε στη μικρη ζωη που ειμαστε σημερα κι αυριο δεν ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΗ ΞΥΠΝΑ!!!!ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ-ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ-
    ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News