Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ο Λουκάς Βύντρα στην προπόνηση του Αλμωπού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την απογευματινή προπόνηση του Αλμωπού παρακολούθησε σήμερα Σάββατο 6/8 ο Λουκάς Βύντρα, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο της Αριδαίας.

Ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού συνομίλησε με τους προπονητές της ομάδας, Βασίλη Σαμαρά και Γιώργο Τσιμτσιρίδη, με τον Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς και με μέλη της διοίκησης.

Ο Λουκάς Βύντρα θα παραβρεθεί και αύριο στο φιλικό παιχνίδι του Αλμωπού με τον Πλατανιά Χανίων στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας στις 18:30, όπου...
...και θα τιμηθεί από την διοίκηση του Αλμωπού.
 

2 σχόλια:

  1. επαιξε στα μεγαλυτερα σταδια του κοσμου,γνωρισε τις μεγαλυτερες ποδοσφαιρικες προσωπικοτητες,εχει βραβευτει επανειλημμενα,ειναι υψηλου ηθους,θεωρειτε συμβολο ανοδου ποδοσφαιριστη με βαση τη θεληση του ,χωρις γνωριμιες και προωθησεις.
    Λουκα μας κανεις περηφανους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. episis pire kai ton titlo tou megaliterou agnomona. rota na mathis giati erxetai kai fevgei san kleftis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News