Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Θανατηφόρο τροχαίο στην Άψαλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τρεις νεκροί και δύο τραυματισμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός από τροχαίο που σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην διασταύρωση Αψάλου-Έδεσσας.

Οι τρεις νεκροί καταγόντουσαν από τον Εξαπλάτανο.
Στο δεύτερο όχημα επέβεναν δύο άτομα από την Ίδα, τα οποία τραυματίστικαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Έδεσσας!

Το τροχαίο συνέβη...

...μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων.




 

13 σχόλια:

  1. Ο Εξαπλάτανος θρηνεί για το τριπλό θανατικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο παραδεισο να εχουν. Ας προσευχηθουμε ολοι μαζι, για αυτες τις ψυχες να τις προστατευει ο Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι εκει που τα κολοφαναρια δεν δουλευουν τωρα και κατι μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχασα τον θείο μου την θεία μου και την ξαδέρφη μου. Ο θεός να τους αναπαύσει και να δώσει δύναμη στον πατέρα με τα δύο μικρά κορίτσια που θα μείνουν ορφανά από μητέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συληπητηρια στις οικογενειες και κουραγιο αυτες τις ωρες.
    ειναι απαρεκτο να μην λειτουργουν τα φαναρια.
    τι περιμενουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο σημείο δεν υπάρχουν φανάρια. Κρίμα για τις τρεις ψυχές, καλό παράδεισο κουράγιο στις οικογένειες, θερμά συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΩΣ Ο ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΡΗΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ! ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΥΜΑ! ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΑ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολη η Αλμωπια θρηνει! Ποιον να πρωτοσκεφτεις? αυτους που εφυγαν,μαυτον τον τραγικο τροπο? αυτους που μενουν πισω? τα ατομα που ειναι στο νοσοκομειο.Αν οντως ισχυει αυτο με τα φαναρια, το κριμα εκει παει!!
    Ενα καταλαβαινω, δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει... προσευχη και μετανεια για οσους εφυγαν και για ολους οσους ζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kalo taksidi sasa.................efuges nwris...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειδα το τροχαιο μπροστα στα ματια μου και σκεφτηκα οτι θα ειναι απιθανο να ζουνε υστερα απο τοσο δυνατη συγκρουση. Κριμα....ειλικρινα κριμα.
    Ενας περαστικος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ... ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ... Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστώ όλους τους κατοίκους του Εξαπλάτανου.Επίσης ευχαριστώ όλους όσους ξεπροβόδισαν τον πολυαγαπημένο ξάδερφο μου, την κόρη του και τη σύζυγό του για το μακρινό ταξίδι στον παράδεισο.Βασίλης Χρυσαφίδης-Σλοβακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News