Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Μηλιά: Σε αυτή την περίφραξη προσέκρουσε το μοιραίο αυτοκίνητο - Ανείπωτος θρήνος στην Αλμωπία (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Αλμωπία, που θρηνεί τον τραγικό χαμό δύο νέων ανθρώπων.

Το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από τη Μηλιά, με πρωταγωνιστές δύο νέους ανθρώπους από την Κωνσταντία που τραυματίστηκαν θανάσιμα και άλλον έναν από τη Φιλώτεια που δίνει μάχη για τη ζωή του, βύθισε στο πένθος ολόκληρη την περιοχή μας.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος, λίγες ώρες μετά, το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στη συγκεκριμένη περίφραξη και στην εικονιζόμενη κολώνα, έξω από τον παιδικό σταθμό του χωριού. 




 

2 σχόλια:

  1. τώρα δεν λέμε τίποτε.Δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουράγιο καί δύναμη στις οικογένειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News