Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Σύσκεψη στο Δήμο Πέλλας για το υποέργο του Open mall της λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης των όψεων των καταστημάτων


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πέλλας με θέμα την πορεία του έργου open mall στην πόλη των Γιαννιτσών και συγκεκριμένα του υποέργου «Ανάδειξη ταυτότητας εμπορικής περιοχής Γιαννιτσών» της αισθητικής αναβάθμισης δηλαδή των όψεων των καταστημάτων, παρουσία Τεχνικών συμβούλων, αρμοδίων υπαλλήλων του Δήμου, εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Πέλλας, των Αντιδημάρχων Τ.Υ. Δεληγιαννίδη Κώστα, Προγραμματισμού Δόντση Νικόλαου και φυσικά του Δημάρχου κ. Στάθη Φουντουκίδη.

Ο Δήμαρχος Πέλλας ζήτησε την επιτάχυνση των εργασιών σε όλους τους τομείς του έργου ώστε να μην βγει εκτός του αρχικού χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του, το οποίο σημειωτέων έχει καταληκτική ημερομηνία την 31/12/2024. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News