Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ατελιέ Ραπτικής ΕΥΘΥΜΙΟΥ, τώρα και στην Αριδαία: Εδώ οι επιθυμίες σας γίνονται μοναδικές δημιουργίες, σχεδιασμένες και ραμμένες με αγάπη, για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει


Η υπεύθυνη του Ατελιέ Κατερίνα Καλαϊτζίδου, μας υποδέχτηκε στον φιλόξενο χώρο που έχει δημιουργήσει στο κέντρο της Αριδαίας και μας μίλησε για την μακρόχρονη πορεία της στο χώρο της ραπτικής.

Από το 2007 δραστηριοποιείται στα Γιαννιτσά, διατηρώντας κατάστημα με Γουναρικά και Δερμάτινα και παράλληλα ράβοντας η ίδια δημιουργίες, όπως φορέματα αλλά και νυφικά. Ένα κατάστημα που λειτουργεί από το 1979.


Έχοντας ως στόχο να αποτυπώσει στα υφάσματα τις πραγματικές επιθυμίες και αυτό το ιδιαίτερο που ζητά κάθε γυναίκα, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και στην πόλη της Αριδαίας.

Τα υφάσματα, τα χρώματα, τα κοψίματα και οι υφές, όλα τα επιμελείται η ίδια δημιουργώντας υπέροχα ρούχα, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αγάπη που βάζει στη δουλειά της.


Που θα τη βρούμε;

Καπετάν Νικηφόρου 7, Γιαννιτσά - Τηλ. 2382025120

Αγίου Νικάνδρου 7, Αριδαία - Τηλ. 6938618268 & 2384028234













1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News