Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Κυκλοφοριακό χάος στην Αριδαία - Ξεκίνησαν οι αναπλάσεις στην πόλη (ΦΩΤΟ)


Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αριδαία. Αιτία, η έναρξη υλοποίησης των έργων που αφορούν στην ανάπλαση σημείων της πόλης.

Ο Δήμος Αλμωπίας με ανακοίνωσή του ζητά την κατανόηση και την προσοχή των οδηγών, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας:


Ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες των έργων «Αναβάθμιση πεζοδρομίων επί της οδού Λοχαγού Πασσιά στην πόλη της Αριδαίας» & «Αναβάθμιση πεζοδρομίων στην πόλη της Αριδαίας» με χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Για την έναρξη των εργασιών από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 ο Δήμος Αλμωπίας θέτει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε συνέχεια της σύμφωνης γνώμης του Α.Τ. Αριδαίας (αρ. πρωτ. 1016/49/446-α/06-02-2024) και συγκεκριμένα αποκλεισμό του τμήματος της οδού Λοχ. Πασσιά από το μνημείο ποντιακού ελληνισμού μέχρι τη γέφυρα Εξαπλατάνου. Το τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 και καθ’ όλο το 24ωρο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες των καθαιρέσεων και στη συνέχεια θα δοθεί σε κυκλοφορία το ένα ρεύμα της οδού.

Τα βαρέα οχήματα θα κινούνται μέσω της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αριδαίας, Καπετάν Γαρέφη, της Δυτικής Περιφερειακής Οδού, της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Πολυκάρπης και μέσω της οδού Καραϊσκάκη για όσους έχουν κατεύθυνση προς Έδεσσα / Θεσσαλονίκη.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ θα εκτελούνται κανονικά μέσω της παράπλευρης οδού νοτιοδυτικά του σταθμού ΚΤΕΛ που συμβάλει στην Λεωφόρο Ξενιτίδη (Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

8 σχόλια:

  1. Υπάρχουν πινακίδες πού απαγορεύουν τα βαρέα οχήματα να έρθουν εντός τής πόλης.Αν άνοιγαν τα μάτια τούς η οδηγοί δεν θα γινόταν αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλτε μια πινακίδα με αρκετά μεγάλα γράμματα που να λέει που πρέπει να πάνε τα βαρέα οχήματα.στην νότια είσοδο από ξιφιανη προς αριδαια δεν έχει τίποτα,αν μπει ένα επικαθήμενο προς κτελ, τελείωσαν όλα. Θα μπλοκάρουν τα πάντα.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα μια πινακίδα απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων μπροστά στου ταραλιδη τα γεωργικά!!! Κ στα 20 μέτρα κλειστός ο δρόμος για να παει κάπου ένα μεγάλο φορτηγό. Που θα παει μέσα στην πόλη;

      Διαγραφή
    3. Και από πού θα πήγαιναν κυριε έξυπνε;

      Διαγραφή
    4. Στο γηπεδο του Αλμωπου επρεπε η απαγορευση,οχι στην εστια εξυπνε 8:46.Να πηγαινουν απο Μασουτη-Γαλαξια και περιφεριακό

      Διαγραφή
  2. Τώρα σοβαρά; Μπράβο επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καβάλα παν στην εκκλησιά Καβάλα προσκυνάνε….. Δυστυχώς οι αγρότες δεν μπορούν να περπατήσουν 10 m πρέπει να πηγαίνουνε με το γάιδαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περπατήστε ευκαιρία να πέσουν τα τριγλυκερίδια και το σάκχαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News