Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ορειβατικός Σύλλογος Έδεσσας: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή (ΦΩΤΟ)


Την Παρασκευή 9 Φεβ 2024 στις 12 μμ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή του Προέδρου του Συλλόγου Σάκη Παρασκευόπουλου και μελών του Συλλόγου Αραμπατζή Άγγελου και Δάμου Κώστα όπου έγινε μια αξιόλογη παρουσίαση και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις του συλλόγου μας.

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διαπιστώσαμε ότι ήταν άριστα ενημερωμένος για τις δράσεις μας ο οποίος μας έκανε προτάσεις για ανάδειξη και άλλων μονοπατιών στον Ν. Πέλλας και μας υποσχέθηκε να μας βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού της Αντιπεριφέρειας.


Επικεντρωθήκαμε στις μελέτες που κάνουμε για τα μονοπάτια, τη δημιουργία ενός δικτύου που θα αναπτυχθεί σταδιακά σε όλο το Δήμο πρωτίστως και στη συνέχεια στο Νομό μας και θα συνδέει όλα τα σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν. Επίσης ενημερώθηκε στην ανάπτυξη του αθλήματος αναρρίχησης βράχου και αγωνιστικής αναρρίχησης, την πραγματοποίηση της 39ης Πανελλήνιας ΒΟΣ στον νομό μας και στη κατασκευή νέου καταφυγίου.

Επόμενη επίσκεψή μας προγραμματίστηκε σύντομα να γίνει και με τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή όπου επίσης θα γίνει παρουσίαση των δράσεών μας με προτάσεις για την υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News