Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Θερμό επεισόδιο στα Λουτρά - Προ τετελεσμένων γεγονότων ο Δήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου για Φεστιβάλ Πόζαρ και Λογιστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο νομικό πλαίσιο που ισχύει όσον αφορά στα νομικά πρόσωπα του Δήμου, κατά το διάστημα που μεσολαβεί μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, από την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής μέχρι την ανάληψη καθηκόντων των νέων Διοικήσεων, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου κατά τη Γενική Συνέλευση των Λουτρών.

Αφορμή στάθηκαν κάποια γεγονότα τα οποία φαίνεται πως προκάλεσαν την έντονη δυσφορία του. Θυμίζουμε, ότι ο Χρήστος Μπάτσης παρέδωσε μόλις πριν λίγες μέρες τη Διοίκηση των Λουτρών, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νόμο.

Ο κ. Παρούτογλου αναφέρθηκε στο θέμα του λογιστηρίου της επιχείρησης. Όπως είπε, στην πρώτη Γενική Συνέλευση είχε εκφράσει την πρόθεσή του να κάνει αλλαγές. Έτσι, είχε συμφωνήσει με τον κ. Μπάτση να γίνει μια ανανέωση στις συμβάσεις τους για ένα τρίμηνο. Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Παρούτογλου, είδε με έκπληξή του ότι είχε γίνει ανανέωση για ένα χρόνο και τώρα είναι σε δύσκολη θέση και γι' αυτό θα μεταβεί στην επιχείρηση για να δει πως θα αντιμετωπίσει το εν λόγω ζήτημα.

Επίσης, ο κ. Παρούτογλου «άστραψε και βρόντηξε» με αφορμή το Φεστιβάλ Πόζαρ, για το οποίο ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι ημερομηνίες διεξαγωγής για το 2024. Όπως είπε, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανακοινώσεις χωρίς να είναι ενημερωμένη η νέα Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, στον χώρο της οποίας διοργανώνεται η εκδήλωση. Ο πρώην Πρόεδρος Χρήστος Μπάτσης απ' την πλευρά του, ξεκαθάρισε πως ούτε ο ίδιος ενημερώθηκε σχετικά με τις ημερομηνίες.

Δείτε το βίντεο του AridaiaNewsTV:


16 σχόλια:

  1. Και ούτε πρόκειται να αλλάξει το λογιστήριο των λουτρών....πρόσεχε για τα κρυμμένα χαρτιά.... που χωρίς αυτά δεν μπορεί να δουλέψει η επιχείρηση .... αυτό γίνεται χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρο δεν έχουν τα λουτρά? γιατί μιλάει αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε καγκιόζη ποιος είναι αυτός? Ο δήμαρχος είναι. Αγενέστατε και κακεντρεχή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόεδρο δεν έχουν τα λουτρά να μιλήσει?αυτός ας ασχοληθεί με τα του δήμου

      Διαγραφή
  4. Θα προσγειωθείς νικολακι και εσυ γρήγορα όπως και οι προηγούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λές ρε κατσαπλιά Λουτρακιώτη, αμόρφωτα οντα, το παίζετε και μάγκες.

      Διαγραφή
    2. τα νύχια σου τα καθάρισες; απ οτι θυμαμαι μαυρα ητανε προχθές.

      Διαγραφή
    3. Ελάτε να σας δώσουμε κάνα μεροκάματο πειναλες γιατί σας βλέπω για Γερμανία μετανάστες

      Διαγραφή
  5. Νίκο για τι ρωτάς και δίνεις εξηγήσεις αυτή δεν το κάνανε πράξε λογαριασμό σε κανέναν μην δίνεις.Κ.Μ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα Λουτρα και τα Λουτρα μια επιχειρηση που ειναι συνεχως μεσα με τα τσαρουχια, μια επιχειρηση που κερδος δεν εχει ποτε μια επιχειρηση που η υπολοιπη Αλμωπια δεν εχει κανενα κερδος, μια επιχειρηση που υπαρχει για να τρωνε καλα καποιοι επιτηδιοι, μια επιχειρηση που χρονια καποια κλεφτρονια της ρουφηξαν το αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί που πάνε τα λεφτά των Λουτρών; Σε όλους σας δυστυχώς αντί να πέφτουν μέσα στην επιχείρηση και να γίνονται έργα!! Σε ότι διοργάνωση γίνεται πλέον και χρειάζεται ρευστό χορηγός είναι τα Λουτρά, θα μιλήσετε κιόλας καγκουρες!! Όλοι οι δήμαρχοι τα ρουσφέτια τους εκεί τα εξαργυρώνουν γι' αυτό και επικρατεί αυτό το χάλι!! Κάντε κάτι και στην Αριδαία να τραβήξετε κόσμο και να μας αφήσετε στην ησυχία μας!!

      Διαγραφή
  8. Και γιατί δε δίνονται σε ιδιώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως θα βάζουν άτομα για δουλειά για ψηφαλακια εεε????

      Διαγραφή
  9. Ειναι πολλα τα λεφτα νικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News