Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Έδωσε απαντήσεις ο Δ. Σταμενίτης από τον τηλεοπτικό αέρα του OPEN (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Διονύση Σταμενίτη:

Σήμερα στην εκπομπή ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ στο OPEN με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Είμαστε εδώ, ακούμε, συζητάμε και προσπαθούμε σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει να δώσουμε λύσεις.

Λέω πάντα ότι, ηγεσία Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και παραγωγοί είμαστε στην ίδια πλευρά του ποταμού. Μαζί σχεδιάζουμε και μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η κλιματική κρίση, που αναμφίβολα μας φέρνει αντιμέτωπους με πολύ μεγάλες προκλήσεις.

Ένα από τα αιτήματα που διατυπώνουν οι παραγωγοί μας είναι η δύσκολη μετάβαση στη Νέα ΚΑΠ, και για αυτό ως ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, με εντολή του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, έχουμε αρχίσει να εξετάζουμε τους τρόπους με τους οποίους η εφαρμογή μπορεί να γίνει καλύτερη και τι ακριβώς μπορούμε να διορθώσουμε σε αυτήν.

Από το 2019 οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκονται εμπράκτως δίπλα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αναζητώντας και βρίσκοντας λύσεις για όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, όπως οι επιπτώσεις από την πανδημία, τον πόλεμο στην Ουκρανία, η ενεργειακή κρίση. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News